USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

СПА-готель у Карпатах – можливість перезавантажитися та набратися сил*

24 Грудня 2023 15:24
Величні Карпати з густими лісами, мальовничими краєвидами та дзвінкими водоспадами вже давно є популярним напрямком для туристів. Зокрема Буковель – гірськолижний курорт, який приваблює ідеальними умовами для зимового відпочинку.

Але все більше гостей приїжджають сюди не тільки заради активного відпочинку. Вони прагнуть втекти від бурхливого міського життя та насолодитися природними багатствами в тиші та спокої. Тому обирають СПА-резорти в Карпатах.

Як вибрати готель?

Якщо ви прагнете покращити своє здоров’я та самопочуття, то готель starapravda.com.ua розрахований на повноцінний відпочинок та релакс. Тому перед тим, як забронювати житло, варто звернути увагу на такі фактори:

розташування. Оберіть готель, який розташований в зручному для вас місці. Важливо враховувати відстань від резорту до основних туристичних об'єктів та природних пам'яток;

тип номерів. Перед бронюванням з'ясуйте, яке житло пропонують. Оберіть те, яке відповідає вашим потребам;

харчування. З'ясуйте, чи є на території можливість повноцінно харчуватися, і які саме варіанти доступні;

СПА-послуги. Одна з головних переваг СПА-готелів – наявність різноманітних процедур для краси та здоров’я;

відгуки та рейтинг. Перед бронюванням обов'язково ознайомтеся з відгуками гостей.

Популярні СПА-послуги в готелях

Основна відмінність СПА-готелів від звичайних – наявність можливості для спокійного відпочинку та оздоровлення. Тому найбільший попит у гостей мають такі послуги:

сауна;

баня;

хамам;

карпатський чан;

масаж;

басейни та джакузі;

зони для релаксу та занять йогою.

Сауна – традиційна парна, де застосовується сухе тепло. Вона сприяє розслабленню м'язів, виведенню токсинів та активації кровообігу.

Баня схожа на сауну, але пара в ній утворюється з води. Висока вологість сприяє очищенню пор шкіри, відновленню її еластичності та допомагає при хворобах респіраторної системи.
Хамам – традиційна турецька лазня, де використовуються пара і тепла вода. Головна його особливість – обробка тіла та відлущування шкіри за допомогою жорсткої мочалки і піни, що сприяє покращенню текстури шкіри й виведенню токсинів.

Карпатський чан нагадує невеликий басейн з гарячою водою, що розташований просто неба. Він допомагає позбутися стресу, розслабитися, покращити сон і загальне самопочуття.

Це тільки частина процедур, які доступні в Буковелі. Тому якщо ви хочете повноцінно відпочити, обирайте СПА-готель в Карпатах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
р Показати IP 24 Грудня 2023 16:02
Реклама готелю під час вторгнення російських окупантів недоцільна коли наші хлопці гинуть на фронтах
Джек до р Показати IP 25 Грудня 2023 09:50
Війна буде 10років. Тут всім 10років нічого не можна?Де ти був 10років коли в донбасі «ваші» гинули

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus