USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Спав за кермом: у Луцьку спіймали п’яного водія, який їздив без прав

27 Березня 2018 14:13
Чоловіка, якого позбавили правом керування авто ще в 2014 році, зловили п’яним за кермом.

Про це повідомляють волинські патрульні у Фейсбуці

На водія, який з самого ранку їздив нетверезим, оформили 2 адмінматеріали. Сьогодні, близько 10 години ранку, по вулиці Глушець у Луцьку, екіпаж патрульних помітив Mercedes на іноземній реєстрації, припаркований з порушенням.

Інспектори підійшли до водія, який дрімав за кермом, але той, побачивши полісменів, розпочав рух, однак був зупинений



Патрульні попросили пред’явити документи та помітили у чоловіка ознаки сп’яніння. При перевірці посвідчення водія встановили, що документ має ознаки підробки та викликали слідчо-оперативну групу.

Виявилось, що він був позбавлений права керування на 5 років ще в 2014 році. Проходити перевірку на стан сп’яніння порушник відмовився у присутності 2 свідків.

На 30-річного водія оформили відповідний протокол та постанову. Автомобіль забрав тверезий родич, а посвідчення водія вилучила слідчо-оперативна група.

«Коли оформляли адміністративні матеріали, на місце події прибула «група підтримки» водія. Виявляється, він написав у чаті, що його незаконно затримали. Тож ці люди приїхали дізнатись, чи все ми правильно робимо, але потім поїхали», - повідомив інспектор Патрульної поліції Волині Дмитро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Вася Показати IP 27 Березня 2018 14:15
Хіба автомобіль не повинні були вилучити на арештмайданчик?
Лучанин Показати IP 27 Березня 2018 14:21
Потрібно авто забирати на штрафмайданчик. Та щоб не родич забирав, а власник авто.
євроінтегратор Показати IP 27 Березня 2018 15:03
накажем негідників знижкою на розтаможку)
lkkj Показати IP 27 Березня 2018 15:03
Групу підтримки закрити в ізолятор, баригі-бляхуни!!!
вбень Показати IP 27 Березня 2018 15:12
а з визволяти хоть тверезі бляхєри приїхали чи такі як обично?
Роман Показати IP 27 Березня 2018 16:01
1. "СПАВ ЗА КЕРМОМ: У ЛУЦЬКУ СПІЙМАЛИ П’ЯНОГО ВОДІЯ, ЯКИЙ ЇЗДИВ БЕЗ ПРАВ" Водій це особа яка керує транспортним засобом. У цьому випадку чоловік знаходився просто у автомобілі який знаходився у не рухомому стані. Про якого "водія" може йти мова))) без 100 грам такій заголовок придумати важкувато напевно))) 2. "Шановні журналісти" а ви розпитайте в " інспекторів поліції" яким чином вони дістали водійське посвідчення? Це чюдо в шивронах залізо в бардачьок, лазило в автомобілі і забрало посвідчення при чому "водій" на той момент був уже у наручниках, хоча не чинив ніякий опір)))) 3. Особливо цікаво було спостерігати як "Інспектор" зупинив двох амеб( свідків), забрав в них документи,(паспорти) пішов у патрульний автомобіль та без їхньої присутності заповнював документи)) ті тількі кліпали очіма знаходячись по іншу сторону дорогі і підписували все що потім їм надав інспектурошка)))) P.S. якщо власник автомобіля буде оскаржувати рішення можу надати відеофіксацію з підтвердженням вищенаписаного) та неодноразового порушення прав, при цій поліцейській клоунаді)))
Євробидло до Роман Показати IP 27 Березня 2018 17:01
Ти типовий бляхар - порушник закону, активіст ху...єв.
Свідок до Євробидло до Євробидло Показати IP 27 Березня 2018 17:50
Перед тім як писати ком. -дізнайся правду. Роман написав після перегляду відзнятого (майже годину) мною відео. Я 100% щоб п"яне бидло наказували , ТІЛЬКИ В ЗАКОННИЙ СПОСІБ, щоб воно не могло оскаржити не правомірні дії. Порушень зі сторони паліцаїв хватало, і вчити КУАП вони не бажають!
Роман до Євробидло Показати IP 27 Березня 2018 17:56
Поясню тобі, стадному би*лу. Метою мого посту є розповісти, що ці "царкі" коли бачать що володіють ситуацією ах*євають. Не виконують і не знають тих процедур яких мають дотримуватись. Та тількі думають як виконати план на зміну і прийти лизнути начальству в о*ко. Навіть з чоловіком який, не чинив ніякого опору та юридично не міг захистити себе в даній ситуації, не можуть не набидлячіти і зробити все по процедурі.
Двом атавістам зверх до Роман Показати IP 27 Березня 2018 20:09
Такі йолопи як ви понадивлюються косенка, а потім блатують на дорозі 'прічіна астановкі, і т.д.. і т.пп', тікі коли вас п*здять добре, то самі біжете до тих же поліцаїв. Є алкаш за рульом - цього достатньо даже для тгго шоб його там на місці і закопати. Імхо.
Х до Двом атавістам зверх Показати IP 27 Березня 2018 21:37
Цікаво скільки дав за переатистацію? А тобі хто мішає закони вчити? А їм, щоб у законний спосіб притянути? Можливо ти все вирішуєш через п*здять. І до тебе дійде черга.
Атавіста до Х Показати IP 27 Березня 2018 23:40
Якшо ти такий правильний, чого дозволив шоб родич авто забрав? Авто мало бути відправлене на арештмайданчик. Чи з тобою поділилися?
Х до Атавіста Показати IP 28 Березня 2018 08:20
Читаючи твої рядки,стає відверто шкода твою затюркану особу. У школі мабуть довго над тобою знущались, бо де стільки бруду взялося в твоїй голові.Тобі розповіли розумні люди-читай : закони;правила; і основне КОНСТИТУЦІЮ!!! І ти взнаєш для себе богото нового.Наприклад що кожен громадянин має право на захист; Особа не винна поки її вина не доведена лише у законний спосіб. А авто взагалі могло залишатися на місці. Читай,читай,читай,.... І в твоїй голові настане просвітління.
111 до Роман Показати IP 27 Березня 2018 17:11
Кого ти захищаєш? П"яне бидло, яке дякуючи Богу біди не наробило. Нарахунок знаходився в авто читай уважніше "Побачивши поліцію розпочав рух". Поліція все правильно зробила крім одного, не забрала авто на штрафмайданчик. Нехай би поляк (на якого зареєстроване авто) приїхав забирати.
Олексій до Роман Показати IP 27 Березня 2018 17:24
Романе! Тож написали чорним по білому- почав рух!!! Здається мені шо ти з тої зграї захисників, які приїхали визволяти п'яного колегу.
Громадянин до Роман Показати IP 27 Березня 2018 21:29
Згідний та підтримую на 100. Всі негативні коменти в Вашу сторону свідчать що амеб набагато більше ніж здавалось...... Цікаво б постерігати я ці люди заспівають якщо їх,або їх рідних дані херої в погонах закують в наручники, пориються в машині за те що не ввімкнув на порожній вулиці покажчик повороту. Є процедура яку мають дотримуватись. Якщо водій подасть апеляцію, то будь-який юрист з середньою освітою оскаржить і людина що керувала з ознаками алк.оп-ння. уникне відповідальності. І весь цирк коту під хвіст....
АСЛАН Показати IP 27 Березня 2018 16:17
ЕТО МОЙ БРАТ
Анонім до АСЛАН Показати IP 27 Березня 2018 18:13
Впевнений що у "інспекторів" немає ніякої фото чи відео фіксації що він починав рух, а щоб зробити "гарну" новину, то таке враження що переймають досвід у сусідньої "дєржави")
Сергій Показати IP 27 Березня 2018 16:24
ой бляха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus