USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спекулянти знають, як обійти систему іменних квитків

23 Березня 2013 14:00
Іменні квитки, які ввела «Укрзалізниця», можна буде купувати не лише для себе, а для друзів чи рідних. Головне знати точно ім'я і прізвище того, хто врешті-решт сідатиме у вагон.

Однак, спекулянти запевняють, що знають, як обійти систему іменних квитків. Можна домовитися з касиром, щоб переоформляв куплені раніше квитки на пасажира. Або ж доведеться домовлятися з провідником. Однак послуги перекупщиків подорожчають, - інформує ТСН.

Так, з 6 квітня залізничні квитки можна буде придбати з паспортом, а в сам квиток буде вноситися ім'я пасажира. Провідник при посадці буде звіряти ім'я на квитку і в паспорті. Проте купувати квитки можна буде для кого завгодно, якщо точно вказати ім'я пасажира. Це ж стосується і купівлі квитків через автомати на вокзалі і онлайн. При цьому в «Укрзалізниці» радять писати на папері чи давати документ пасажира касиру, якщо прізвище складне. Аби не було помилок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Березня 2013 01:06
От цікаво, є в Укрзалізниці якась служба власної безпеки? Через наживу горстки касирів та провідників Укрзалізниця не доотримує дуже багато бабок. Більшість квитків просто ж пропадає. Сам їхав потягом, де в вагоні було 90% вільних місць і це при тому що квитків на потяг не було взагалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus