USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку п'яного водія захищав агресивний друг, - ЗМІ

9 Вересня 2016 17:13
Під час нічного інциденту з нетверезим водіям правоохоронцям довелося мати справу і з його агресивним товаришем, який приїхав на допомогу порушникові.

Пригода сталася близько першої години у ніч на п'ятницю, 9 вересня, у Луцьку, - інформує власкор "Волинь24".

Близько 0:30 ночі в районі вулиці Володимирської активісти "Самооборони Волині" помітили автомобіль "Рено Трафік", що зупинився на перехресті та ввімкнув аварійні маячки.

Поцікавившись, чи потрібна допомога, активісти помітили, що у водія - явні ознаки алкогольного сп"яніння.

Відмовившись спілкуватись з активістами, водій завів автомобіль і поїхав. На місце викликали патрульну поліцію.

Копи, прибувши на місце, затримали автомобіль, який на той момент заїхав на АЗС.

При перевірці на алкотестері у водія виявили 1,63 проміле алкоголю (норма - 0,2 проміле).

Крім того він довго не міг знайти документи на право керування та на автомобіль. Пояснював, що "виїхав просто купити цигарки".

На місце події приїхали знайомі водія. Чоловік, що назвався Олегом заспокоював друга переконуючи, що все "порішає", що він "колишній мєнт" і що знає як "обійти систему" і уникнути покарання.

При цьому чоловіки поводилися досить агресивно з патрульними та самооборонівцями.

На місці склали протокол за статтею 130 "Керування ТЗ у стані алкогольного сп'яніння".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
петро задниця Показати IP 9 Вересня 2016 18:29
на фото жлоби і бидлота - дорослі мужики, а розуму як в пятирічних, того повного гомосексуаліста треба закрити на 15 діб, мента минулого, щоб знав
Анатолій Показати IP 10 Вересня 2016 15:58
В цій статті все перекручено! Я особисто був свідком цієї ситуації. Самооборона бігала як навіженна (підліток з вусами) та махав балончиком,який потім застосував до людей , які не створювали загрози його життю.Полісмени в силу своєї некомпетентності 2 години складали протоколи!!! Стосовно водія,так він був в стані алкогольного сп'яніння,але надав всі документи на вимогу поліції. Що стосується тих людей які приїхали до водія ,то вели вони себе дуже спокійно та врівноважено. Ніхто з них не представлявся колишнім " Ментом",а навпаки заспокоювали водія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus