USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спершу вітали випускників-військових: у Луцькому політесі вручають дипломи магістрам. Фоторепортаж

20 Січня 2024 12:48
1250 вже колишніх студентів Луцького національного технічного університету сьогодні отримають дипломи магістрів. Першими вручили дипломи випускникам двох факультетів: транспорту та механічної інженерії; цифрових, освітніх та соціальних технологій.

Урочисте вручення відбувається у стінах технічного університету. Наступними дипломи магістрів отримають випускники факультетів аграрних технологій та екології; архітектури, будівництва та дизайну; митної справи, матеріалів та технологій; комп’ютерних та інформаційних технологій; бізнесу і права.

Читати ще: Після півтора року навчання підкинули академічні шапки: майже 1700 магістрів ВНУ отримали дипломи. Фоторепортаж

Привітати магістрів з отриманням дипломів прийшли батьки, рідні, друзі, керівництво університету та викладачі, які протягом півтора року вели студентів до магістерського диплома.
Першою привітала випускників ректор ЛНТУ Ірина Вахович, яка висловила сподівання, що вони будуть пишатися сторінкою історії, коли навчалися в політесі.

«Бажаю вам усвідомити свою місію. Хай як складеться ваша доля, будьте найкращими у тому середовищі, де ви будете працювати. Всі ви знаєте гасло нашого університету: «Готуємо не найманих працівників, а власників свого бізнесу». Тому озирніться навколо, об’єднайтеся і створіть свій бізнес. Ми вас надихаємо і сподіваємося: ваше серце повірить, що ви зможете досягнути кращого й більшого. Будьте лідерами у своїх осередках», – побажала Ірина Вахович.
Традиційно під час випускних в Луцькому національному технічному університеті успішні гості дають магістрам настанови та розповідають про свій шлях до успіху, аби мотивувати їх до звершень у майбутньому. Директор Волинської фондової компанії, член наглядової ради ЛНТУ Олександр Спященко наголосив випускникам факультету транспорту та механічної інженерії і факультету цифрових, освітніх та соціальних технологій, що для того, аби досягнути успіху, передусім потрібно знайти однодумців.
«Мені перш за все пощастило з чудовими людьми, ровесниками, з якими ми стали однодумцями. Дуже непросто знайти однодумців, мати кредит довіри, порядних та амбітних людей поряд. Тому перший елемент успіху – гарне професійне оточення. Другий – це не боятися ризикувати і брати відповідальність. Знаходьте свою нішу, яка вам буде подобатися і де ви будете корисні. Це один з основних показників успішності бізнесу. Я бажаю вам завжди пишатися часом, коли ви навчалися тут, коли здобували нові знання, друзів, досвід. Бажаю, щоб цей етап був вашою опорою, яка в майбутньому буде створювати можливості», – сказав Олександр Спященко.
Відзначимо, що чимало новоспечених магістрів ЛНТУ поєднали навчання з захистом країни. Деякі з них наразі боронять Україну на фронті, а тих, хто зумів прибути до університету, щоб отримати дипломи, присутні у залі зустрічали шквалом оплесків, дякуючи їм за захист. Саме випускникам-захисникам першим вручили магістерські диплом.
А далі документи про вищу освіту вручили і решті випускників, які підкинули академічні шапки вгору, що свідчило про закінчення студентського життя.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus