USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спеціальна перевірка виявила, що працювати на «Волиньторфі» небезпечно

12 Жовтня 2009 17:32
Посадові особи територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області, провівши комплексну перевірку стану промислової безпеки, охорони праці та охорони надр на державному підприємстві «Волиньторф», виявили 224 порушення. Про це повідомляють «Волинські новини».
Інспекторський склад терупраління перевірив 63 види робіт та устаткування підвищеної небезпеки. Під час перевірки виявлено 224 порушення  вимог нормативних актів з питань охорони праці. Заборонено виконання 21 виду робіт та експлуатацію одиниць обладнання.
Як повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду у Волинській області, превірка охопила два торфозаводи, які входять до складу ДП «Волиньторф», «Сойнеторф» та «Маневичіторф».
Під час перевірки структурного підрозділу «Сойнеторф» виявлено 36 порушень у транспортному господарстві, заборонено експлуатацію тепловоза та рейкової колії.  Окремі переїзди через рейкову колію не обладнані настилами, огороджуючими стовпчиками та знаками. На сировинній базі на тракторі Т-130 відсутні блокувальні пристрої пуску двигуна. На деяких торфозбиральних машинах відсутні засоби пожежогасіння. У дільниці брикетування торфу не працює звуковий сигнал на лебідці підтягування вагонів.
На сировинній базі Маневицького торфозаводу заборонено експлуатацію двох тракторів, на яких відсутній електростартерний запуск. У дільниці брикетування торфу заборонено експлуатацію конвеєрної стрічки складу готової продукції та двох лебідок підтягування вагонів до бункеру сировини, оскільки на одній з лебідок порвані  сталки канатів, на іншій – не працює попереджувальний звуковий сигнал.
За виявлені порушення нормативно-правових актів з питань охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 9 посадових осіб та одного працівника.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus