USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спецпідрозділ «Світязь» вирушив на схід

29 Березня 2018 10:34
У чергову ротацію бійців спецпідрозділу «Світязь» провели заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич, виконуючий обов’язки начальника ГУНП в області Сергій Козак, колеги, бойові побратими, рідні та друзі.

Спецпризначенці замінять колег, які понад два місяці несли службу на сході країни, інформує прес-служба волинської поліції.



Заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич побажав бійцям щасливої дороги і належного виконання поставлених перед ними завдань. Наостанок він вручив правоохоронцям спільне фото особового складу підрозділу, очолюваного ним у 2014 році.



На сході поліцейські здійснюватимуть перевірку громадян та транспортних засобів, працюватимуть на блокпостах над виявленням та недопущенням незаконного перевезення зброї та боєприпасів тощо.

Довідково: добровольчий підрозділ «Світязь» був створений в червні 2014 року. Його бійці брали участь у боях під Іловайськом та Вуглегірськом. Нині, зокрема, забезпечують правопорядок на території Луганської та Донецької областей. Першим командиром «Світязю» був Олександр Фацевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus