USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спецслужби РФ намагаються зайти в Україну через Савченко, - Тандіт

21 Березня 2017 14:07
Коментуючи поїздку народного депутата Надії Савченко до терористів радник глави СБУ сказав, що насправді фактично через неї заходять російські спецслужби.

Так, зі слів радника глави СБУ Юрія Тандіта, спецслужби країни-агресора РФ використовують народного депутата Надію Савченко «втемну». Про це він сказав в ефірі одного із україськиї каналів, коментуючи її останню поїздку в окупований Донецьк до терористів, інформує ЛIГА.net.

«Багато ще сподіваються, що вона не є ще завербованих агентом РФ, спецслужб Росії, але те, що її використовують втемну - це факт», - сказав Тандіт.

За його словами, насправді фактично через неї заходять російські спецслужби і намагаються дискредитувати і українську владу, і Україну як держава.

«Є конкретні факти - вона туди приїжджала, вона говорила про те, що бореться за звільнення заручників. На жаль, ситуація в даному випадку не покращилася, списки які вона опублікувала, вони нам тільки лише певні труднощі принесли», - підкреслив Тандіт.

Він додав, що її поїздки в Донецьк - провокативні.

Відповідаючи на питання про те, чи буде СБУ ініціювати зняття з Савченко депутатської недоторканності, Тандіт сказав: «Ми тільки можемо зібрати матеріали в рамках чинного законодавства та передати їх, наприклад, в ГПУ. Ми співпрацюємо з ГПУ, в тому числі у рамках кримінального провадження , яке пов'язане зі злочинами в Донецьку і Луганську. У рамках цього кримінального провадження, зокрема, її і допитували».

Як повідомлялося раніше, народного депутата Надію Савченко допитали в Службі безпеки України не тільки щодо її візиту до окупованого Донецька, а й у справі про замах на народного депутата Антона Геращенка. Окрім того, у відомстві перевіряють, чи підбурювала Савченко військових до протестів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 14:13
добре що вже в вас европа ввiйшла по самi.........
корінний лучанин Показати IP 21 Березня 2017 14:55
Дол....єб.
Дон Показати IP 21 Березня 2017 15:19
Выходит зря добивались освобождения Савченко из Новочеркасской тюрьмы ?
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 16:09
вони самi собi вiрять в те що вони розказують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus