USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СБУ перевіряє, чи підбурювала Савченко військових до протестів

17 Березня 2017 15:58
СБУ перевіряє інформацію про підбурювання народним депутатом Надією Савченко військовослужбовців ЗСУ до протестів.

Про це заявив глава СБУ Василь Грицак, повідомляє ТСН.

«З приводу підбурювання, її намірів підбурювання, військовослужбовців ЗСУ до акції непокори, протестів, - інформація перевіряється», - заявив Грицак.

Очільник СБУ заявив, Савченко вже запрошували на допит з приводу її поїздки на непідконтрольні території.

«На більшість запитань, які задавав слідчий, вона, посилаючись на ст. 63 Конституції, відмовилась відповідати. Водночас, вона не підтвердила факти, які були опубліковані в ЗМІ, про участь в стрільбах разом з учасниками незаконних озброєних формувань», - сказав він.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко закликала військових у АТО залишити свої позиції та йти на Київ, щоб «скинути злочинну владу». Про це під час засідання Ради розповіла нардеп від БПП Тетяна Ричкова.

За її словами, цей факт можуть підтвердити військовослужбовці.

Ричкова зауважила, що військові жалкують, що не зафіксували візит Савченко на камеру.

Як повідомлялося раніше, народного депутата Надію Савченко допитали в Службі безпеки України не тільки щодо її візиту до окупованого Донецька, а й у справі про замах на народного депутата Антона Геращенка.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк додав, що у зоні АТО Савченко намагалася проникнути у розташування передових українських бригад і підбурювала бійців до державного заколоту, тому є підстави для відкриття провадження щодо держзради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 17 Березня 2017 16:44
Не там та й запізно щось шукати! СБУ має працювати на випередження! Ні геращенко ні гончаренко ні "зорян зі шкіряком" нікому не потрібні! Вони нічогісінько не вирішують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus