USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Спільна заява вихідців волинського Майдану

28 Лютого 2014 11:48
Автомайдан, Правий сектор, Самооборона, ВО «Майдан» на Волині зробили спільну заяву.

Громадські активісти Волині офіційно стверджують, що недопустять маніпуляцій чи спекуляцій щодо формування усіх оновлених гілок влади на території області.

«Жодна з політичних партій, громадських організацій не повинна узурпувати право одноосібно представляти інтереси тих людей, які стояли і гинули на Майдані.

Реструктуризація волинської влади повинна відбуватися, насамперед, за участю волинської громади та людей, які своїми діями і вчинками боролися зі злочинним режимом», - йдеться у тексті заяви.

Також активісти переконані, що будь-яка особа, яка претендує на ту чи іншу керівну посаду в обалсті, повинна мати мандат довіри місцевої громади, пройти люстраційні комітети і заручитися підтримкою Майдану на Волині. Зокрема, вони заявляють і про недопустимість нав’язування керівників області ззовні.

Оригінал тексту звернення подано нижче:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 11:51
Ідьте в Крим спасати Украіну, а не заяви тут проголошуйте.
НЕЛУЧАНИН до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 11:54
а ти чого тут спамиш?
хватит Показати IP 28 Лютого 2014 11:55
хватит пиара трудоустройте их уже в жек, дворниками, пусть делают Луцк чище... Они же за это, или?
Директор Жека до хватит Показати IP 28 Лютого 2014 12:01
А мені вони навіщо??? В ДАІ їх ... в них там вже і досвід є)))
ок Показати IP 28 Лютого 2014 11:59
ідіть на х... відстрілювати вас треба .Щоб застяли в Крим їхати?Дебіли
Васька Показати IP 28 Лютого 2014 12:03
МАЙДАУНЫ!!! Идите работать - убирайте парки и скверы, очищайте улицы, сделайте собственными силами ремонт УВД, очистите Сапалаевку, помагайте людям, да бабушку хоть через дорогу переведите!. Сделайте что-то полезное для города, хватить трепать языком, пиариться и быковать.
Майданівець Показати IP 28 Лютого 2014 12:03
Щойно їхав в маршрутці і чув, що в рибінспекції начальник - безпартійний написав заяву на звільнення, а заступник - член Партії регіонів і депутат вроді Ківерцівської райради - нічого не писав і не збирається. То де справедливість?
Думка Показати IP 28 Лютого 2014 12:04
"в першу чергу повинна мати мандат довіри місцевої громади" - краще " в першу чергу бути професіоналом" ...Маркшейдер вже був прем'єром і довіру мав у багатьох.Коротше кажучи, у більшості ПС, Автомайдану ітд в голові одне "не знаю як, але не так"...
калев Показати IP 28 Лютого 2014 12:12
Данильчук то є луцький музичко.http://www.youtube.com/watch?v=04s3ijCHiuo В неділю збирають віче.Лучани.Покажіть що ви не віддасте здобутки майдану швондерам і шариковим.
Зеро до калев Показати IP 28 Лютого 2014 12:58
Дуже "гарний" нашим дітям приклад, як треба країною керувати і хто рветься туди. Жах!!! Дожились!!!
Лучанин до калев Показати IP 28 Лютого 2014 13:27
сьогодні біля УВД о 18.00 год збори проти Гузя, Данилучів і інших "вихідців". Ці придурки оголосили що сьогодні вони будуть штурмувати УВД. Студенти ЮФ за законність.
Луцьк 50 Показати IP 28 Лютого 2014 12:14
Хочу сказати, що майдан України - це не тільки українці, які стали публічними особами в цей нелегкий час для України і для Волині.. Майдан - це також ті українці, які допомагали матеріально, продуктами і просто молилися. Багато людей робили добрі справи таємно, як пише біблія. Погодження кандидатур з громадою - це слушна думка. На те існують громадські слухання, де кожен може прийти і сказати слово, але правдиве слово. Боротися діями і вчинками - це не завжди кричати публічно. Якщо є стержень правди у людини, то вона незалежно від влади буде приймати правдиві рішення.Слава Україні!
Анонім до Луцьк 50 Показати IP 28 Лютого 2014 14:43
А ті громадяни які чесно вкалували, поки майданівці руйнували місто, які не підтримували майдан, але знали як і хотіли змін без крові і законним шляхом права голосу не мають? Правда тільки в крові? В цих людей стержня правди нема? В нашій країні не буде ніколи нормального життя до того часу поки люди не зрозуміють що в усьому треба враховувати інтереси всіх громадян, якщо вони не порушують прав інших громадян. Таким прикладом є мовний закон, який тішив східні області та Крим, а нам тут ніяким чином не заважав і не примушував говорити та вести діловодство на будь-якій іншій мові, відмінній від української. Але ж когось це свербило, а не повинно було! Тому і Крим зараз в тому стані в якому є. Тому що майдан відображав в своїй більшості бажання тільки частини громадян він не був сприйнятий всіма. І це при тому, що очищення влади, хорошого життя, європейських цінностей і .т.п. хотіли абсолютно всі. Що, якщо нас колись приймуть до ЄС в нас відразу зміниться відношення до роботи, до цінностей, до законів? А просто змінити це в собі без ЄС ми не можемо? Нам треба постійно кудись вступати? В нас думають за ЄС, за Росію, за США, можливо хтось за Угорщину та за інші країни, але жоден не хоче думати за Україну, за самостійну сильну незалежну Україну! Майдан вийшов за ЄС, але не за Україну, нажаль. Можливо треба зупинитися на скасуванні візового режиму, або якщо це неможливо з деякими країнами, то принаймні на його суттєвому спрощенні, а в ринок ЄС зайти тоді коли ми зможемо це витримати?
до анонім до Луцьк 5 до Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 16:10
Майдан вийшов не за ЄС, а за демократичні цінності в нашій країні. Бачите різницю?
Анонім до до анонім до Луцьк 5 Показати IP 28 Лютого 2014 17:41
Майдан вийшов через непідписання Угоди з ЄС. Все інше це вже наслідки подій. В мене з пам'яттю все добре!
жах до до анонім до Луцьк 5 Показати IP 28 Лютого 2014 23:22
данильчук це демократичні цінності...........,,,.
вах_вах Показати IP 28 Лютого 2014 12:15
Сцуки.А список нових владців Волині???Хто там???
Юля Показати IP 28 Лютого 2014 12:17
Голова ОДА будуть призначати у Києві! Начальників профільних управлінь і департаментів за його поданням, але теж у Києві! Якщо не знаєте механізму - то не смішіть людей!:) А підписи - ну прям таких людей і так їм громада довіряє...:) А про загиблих - досить вже прикриватись і спекулювати!!! Похи, Данильчуки і Ко. де ви були??? Громити місцеві будівлі, які і супротиву не чинили, багато розуму не треба і особисто з вами громада і радитись не буде!!! Йдіть місто і територію біля ОДА прибирайте!!!
Лучанин до Юля Показати IP 28 Лютого 2014 13:30
молодець. Я вже з одним при**рком з "люстраційного комітету" Ну мої висновки такі - в дитсадку діти у старшій групі більш обізнані і розумніші, ніж ці ......
Справедливий Показати IP 28 Лютого 2014 12:27
Ці всі шарикови-недоумки хочуть одного-теплих місць і посад, а люди, які як уже сказано, молились і допомагали як могли, але ні в якому разі не піарились і не горлапанили, як завжди постраждають від тих пришибляних-одні озлоблені і паразити, що не хочуть працювати-візьміть Кревську на керівника освіти, яка в одному слові по 10 помилок робить і т.д. Не позорте Волині, хіба у нас мало розумних людей є, щоб такі кончані пролізли-зупинімось, даймо їм достойну відсіч, бо інакше біди вони нароблять немало!
ок Показати IP 28 Лютого 2014 12:29
що отямились люди1ще треба розібратись яку банду геть.Невже ви не розумієте що штучно зробили переворот.Янику вітання він ще буде героєм на фоні цих бандер.
Я Показати IP 28 Лютого 2014 12:58
Все що відбувається на протязі цієї неділі - це просто жах!!! Що витворяють у Луцьку так називаємі "правий сектор" - це страшніше ніж революція в Києві. Не рівняйте себе до Правого сектору у Києві, який стояв під пулями. Там вони стояли і дивилися смерті в очі, а ви як "душмани" ходите по місту. І щоб приймати участь у засіданнях, які вирішуються на обласному рівні, вам потрібно пред"явити довідку із психічної лікарні. І щоб когось поставити на коліна перед собою, потрібно згадати про свого батька, якого можуть тоже поставити. А може у цього Данильчука така велика заздрість до збагачення?
Зеро до Я Показати IP 28 Лютого 2014 13:09
Зветаюсь до "Я", мудрі слова! Це ще раз говорись про те що в простих людей є своя думка. Зараз живем по принципу "ми подумали і я вирішив"???!!!
майдан Показати IP 28 Лютого 2014 12:58
гнати в шию Осіпова! вже примазався і підписи ставить... пристосуванець... поверни кошти в західінкомбанк!
вибіркове люструванн Показати IP 28 Лютого 2014 13:05
після виступу ціеі зондеркоманди на ВТ де вони такі гарні та пухнасти не надали жодноі прямоі відповіді на запитання лучан складается враження що це купка гопників яка за гроші одного клану багатіів залякуе інших здирників щоб зробити дорогу своім хозяевам до кормушки для подальшого грабування народу.а гарна назва Народне віче не для того щоб до влади повернулись нові старі бондарі гузі швидкі шелепини або прокурори які кришували ОПГ 90х наприклад тесть пащенка веселуха.коли вже правий сектор та його власникі за винятком західних розвідок стануть перед народом на колина і правду про себе розкажуть
Ірина Показати IP 28 Лютого 2014 13:05
Дійсно...теж мені громада знайшлась!!!
Волинянин Показати IP 28 Лютого 2014 13:10
Ніхто не підскаже громадянин якої держави Осіпов? Чи не Російської Федерації випадково! ? В мене є сумніви щодо цієї особи.
Зеро Показати IP 28 Лютого 2014 13:28
І ще, прочитайте останній пункт заяви. Чи стосується це усіх "Сашків" чи знову як завжди буде поділ на своїх і чужих. Зарисувались хлопці на весь світ, відповідно здобувши собі негативний рейтинг і оціну. Чи можна це віднести до знущань над людиною - http://www.youtube.com/watch?v=04s3ijCHiuo ??? Ну дуже багато питань!!!
Олександр Показати IP 28 Лютого 2014 13:30
О ! вже начальники "штабу" появились і підписи задвоюють для замилення очей, ви хоч організації позареєстровуйте тоді за якусь організацію і підписуйтесь, якось не ......... а то як в Рівному весь ПС обі...рав!
ага Показати IP 28 Лютого 2014 13:34
О, новина,, сьогодні було відкрито кримінальне провадженні по Саньке білому. І нібито виганяють Начальника Рівненського РВ , який підтримав саню
таня Показати IP 28 Лютого 2014 14:06
Нікуди не беріть старого Собуцького. Він здатний лише капусту сапати. Він стоїть на всіх трибунах, на всіх заходах, як *** на весіллі. Чого, питається?!
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 15:48
Владу на Волині захватили безвідповідальні насильники, які уявили себе революціонерами і претендують на абсолютну владу. А що народ працюючий, він не має права на владу?
Анонім до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 17:48
А в країні не те саме? Ви їх біографії читали? Там є спеціалісти? Хоч один відповідає вимогам які були висунуті до кадидатів на посади?
гість Показати IP 28 Лютого 2014 17:23
Банада, Шиба, Козюра, Кревська - це громадськість?! Постояли в центрі, щоб піар собі зробити і до корита пропхнутися знову чи свої ...опи прикрити. Банада показав себе в 2004 і минулим літом, коли приміщення Руху в центрі ділили. Шиба з Коюрою - ноу комент, як кажуть. Кревська знову хоче освітою керувати чи дочку далі пропихати (вже була в якійсь студраді при міністерстві Табачника). І вони можуть називати себе МАЙДАНОМ? Це навіть не насмішка - це знущання.
сусід Показати IP 1 Березня 2014 00:51
коментар було видалено
директор Показати IP 1 Березня 2014 00:56
Люстрація - вкрай необхідна,щоб виперти цих пихатих ,брехливих не чистих на руку - ГРЕБЕНЮКА, ЛЕЩЕНКО,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus