USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Співачка Руслана у змові з бізнесменами виступає за блокування закону, який забезпечить чесний розподіл роялті між авторами

15 Грудня 2021 08:58
Українська співачка Руслана Лижичко стала ширмою злочинного угруповання, яке за останні 10 років вкрали 100 млн доларів з кишень роялті українських музикантів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці заявила журналістка Яніна Соколова.

З її слів, співачка бере участь у передачах на різних каналах з метою не допустити ухвалення закону № 5572, який перекриє кисень злочинному схематозу роялті. Адже якщо закон ухвалять, то кожен музикант буде отримувати стільки роялті за власні пісні скільки заробив.

«Ніколи не думала що таке скажу. Я виросла на її піснях, розділяла її сльози під час майдану і навіть згодом закрила очі на чутки про її співпрацю з олігархами.

Але зараз справи у співачки Руслани напевно кепські з грошима, бо як інакше пояснити, що Руслана стала ширмою злочинного угруповання двох маргінальних босів , які за останні 10 років вкрали 100 млн доларів з кишень роялті українських музикантів.

Тиждень Руслана активно ходила по українських каналах і патріотично, це вона вміє, брехала.

Спостерігати на що ладна людина заради грошей кумедно, але сумно.

Блін, це ж Руслана. Мить весни, дикі гуси і танці. Як так?...

Чому Руслана це робить.

Мета її спічів – не допустити ухвалення закону № 5572, який перекриє кисень злочинному схематозу роялті. Якщо закон ухвалять, то кожен музикант буде отримувати стільки роялті за власні пісні скільки заробив. Написав 10 хітів на місяць, які розривають радіо і ресторани, отримуєш відповідно. Не написав нічого путнього за останні десять років як Руслана, отримуєш менші гроші за старі хіти.

Все чесно. А головне гроші розподіляються авторами, а не випадковими бізнесменами, які дають «на лапу» Русланам копійки, бо хоч щось, а в решти крадуть, бо система розподілення до сьогодні працювала підкилимно.

На фото нижче – патрон Руслани.

Олександр Нікін. Минулого місяця його затримали на хабарі у готелі Київ біля верховної ради. Намагався дати хабар у 100 тис. $ депутату від слуг Санченку, щоб закон #5572 не був ухвалений. Не вийшло.
Другого пана біля Руслани звуть Олег Долинський. Він бізнес-партнер Нікіна. Того, що хабар давав.
Всі троє: Руслана, Нікін, Долинський – партнери злочинного угруповування. Їхня праця за останні десять років викладена тут. Схеми вражають...

https://ruslana-nikin.tilda.ws/

Для чого я пишу цей текст.

Тема складна і розібратися реально важко.

Не тільки мені, але і народним депутатам, яким окрім грошей надсилають якісь проплачені статті з ресурсів помийок і смс від імені Руслани і її чоловіка з метою допомогти.

Я закликаю народних депутатів завтра на засіданні ВР ухвалити законопроєкт № 5572.

Він прикриє лавочку не тільки Нікіну і Долинському, але і всім, хто коли небудь крав з кишень українського музиканта.

Це наше. Наша українська музика.

Я хочу, щоб розвивалася українська культура, а не автопарк горе крадіїв... на чолі зі співачкою,за яку мені, її прихильниці дуже соромно...», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у 2020 році, за повідомленнями ЗМІ, Руслана включилася в інформаційну кампанію Ріната Ахметова, за яку отримала 20 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Шибениця Показати IP 15 Грудня 2021 09:08
Я буду чекати.
муЗЛО Показати IP 15 Грудня 2021 09:59
Що вона нового за останні роки зробила, записала, заспівала...?! Її вже важко співачкою назвати!
Народна прокуратура Показати IP 15 Грудня 2021 11:03
Бо про патріотизм добре говорити зі сцени і закликати до нього інших. А для себе у неї поняття патріотизму таке ж, як на передвиборчих плакатах одного з колишніх очільників нашої області: "Патріотизм -це праця для себе і своєї сім'ї". А як подивишся, суцільний еталон: полум'яні слова, вишиванка, майданнйи активізм - еталон справжнього українця!
Дідо до Народна прокуратура Показати IP 15 Грудня 2021 12:18
Тебе б чоловіче на плакат підвісити... Вся б обласна прокуратура зі сміху давилася б. Тебе йолопе ще не забули, ха ха ха.
Народна прокуратура до Дідо Показати IP 15 Грудня 2021 13:22
Я з тобою, бевзем, свиней не пас, тому нічого мені тикати. І що ти можеш там пам'ятати, склеротику? Хоча вибач, до людей з деменцією потрібно ставитись поблажливо
луценко юга Показати IP 15 Грудня 2021 11:15
а такая была активистка на майдане против коррупции)))
Андрій Миколайович Показати IP 15 Грудня 2021 11:23
Шиги-риги-дана. Народну артистку присвоїти за такі пісні і пожиттєву пенсію з роялті і бонусами
Спостерігач Показати IP 15 Грудня 2021 11:24
Спалахуйка.
Вовчиця Показати IP 15 Грудня 2021 11:34
.......ла жаба гадюку.
Аналітик Показати IP 15 Грудня 2021 21:16
Щойно прочитав інформацію з різних джерел і зробив висновок: псевдомистецьке сміття б'ється в агонії...грошенят бракнуло...всі 'за', а воно 'проти'!
Руслана Показати IP 15 Грудня 2021 21:47
НІчого я не крала. В мене руки чисті. Я тільки співаю. Слава Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus