USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Співаю українською, щоб жодна собака не зрозуміла». У Луцьку Міша Крупін передав привіт п***хам-кадирівцям та закликав ЗСУ ї***ти

6 Жовтня 2022 12:55
Харківський співак Міша Крупін у рамках концертного туру «У нашому місті» завітав до Луцька, аби заспівати свої нові україномовні пісні та зібрати кошти на підтримку Збройних сил України, яких артист закликав ї***ти орків. Також він передав привіт п***хам-кадирівцям та наголосив, що «ми ще заспіваємо у нашому місті».

Лучанам, які ввечері 5 жовтня прийшли у Show Basilic, Міша Крупін розповів, що коли їхав до Луцька, то зумів перекласти на українську кілька своїх старих пісень. Загалом же співак разом зі своїми музикантами катають великий тур на підтримку українських захисників.

«Всі кошти, які ми заробляємо, витрачаємо на авто, дрони, турнікети. Не забувайте підтримувати наших хлопців, робіть це не лише на наших концертах. Це наближає нас до перемоги», – наголосив Міша Крупін.
Також артист розповів, що раніше виконував пісні російською, проте нині співає українською:

«Як ви знаєте, я з Харкова. Взагалі я був російськомовним співаком, але зараз співаю та пишу пісні винятково українською, аби жодна собака не розуміла, про що я співаю.

Коли почалася повномасштабна війна, до мене звернулися хлопці з харківської Нацгвардії й попросили, щоб написав якусь пісню. У цей момент ти взагалі не розумієш, що відбувається. Й найперше, що мені прийшло в голову, як підтримати хлопців: «Ї**ште, хлопці».
Але це була не єдина пісня, присвячена українським захисникам та війні проти росії. Міша Крупін впродовж виступу постійно дякував воїнам за те, що в нього є можливість співати та допомагати їм.

«Наступну пісню я присвятив розвідці, адже наші розвідники зараз працюють на окупованих територіях, влаштовують бавовну, ризикуючи своїм життям. Назва пісні «Палає Москва», тож давайте підпалимо цю гидоту», – закликав співак.
Ще однією піснею Міша Крупін передав привіт п***хам-кадирівцям. Ця пісня має назву «Дон», і лучани на приспіві дуже вдало римували її назву.
Луцька публіка мала змогу не лише насолодитися концертом, а й взяти участь благодійному аукціоні, зокрема були представлені такі лоти, як марки «Доброго вечора, ми з України», «Пес Патрон» та марки «Мрія» і «Русскій воєнний корабль…» з автографами Міши Крупіна. Торги почалися в гривнях, але лучани швидко перейшли до іноземної валюти. За чотири лоти ведучому заходу Назару Пащуку вдалося вторгувати 860 доларів.
Однак справжня заруба розпочалася, коли до уваги лучан представили гітару Мішу Крупіна з автографом, яку зрештою продали за 520 доларів, а ще один музичний інструмент з підписами українських захисників пішов з молотка за 500 доларів.
Після того, як вдалося вторгувати майже дві тисячі доларів, Міша Крупін продовжив виступ. Мамі він присвятив пісню «Рідна мати моя» та виконав старі хіти, які поки не встиг перекласти українською: «Облака» та «Красный бархат».
Насамкінець музиканти зіграли нову пісню «У нашому місті», яку Міша Крупін писав із думками про рідний Харків, хоча вона присвячена кожному українському місту.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 6 Жовтня 2022 13:41
Безкінечні матюки - це мода, чи, все-таки, хамство?
Лучанин до Цікаво Показати IP 6 Жовтня 2022 14:30
На жаль, це мода на хамство.
Інтересно Показати IP 6 Жовтня 2022 18:06
То заспівай ще латвійською. Кацапня нашу розуміє, але гавкає і корчить з себе вєлічіє, а от латвійську взагалі не розуміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus