USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку дітям подарували свято відкриття дворових майданчиків

26 Липня 2014 22:30
Сотні луцьких дітлахів випробували нові гойдалки та гірки на дитячих майданчиках, подарованих благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Цього року благодійники облаштували 7 місць для дозвілля дітей у дворах будинків, що розташовані за адресами: проспекти Соборності, 9, та Відродження, 7, вулиці Молоді, 14, Воїнів-Інтернаціоналістів, 4, Конякіна, 9, Писаревського, 7, Космонавтів, 4 і на території ЗОШ № 12 мікрорайону «Вишків».

Минулих вихідних святкове відкриття влаштували на майданчиках, що на території ЗОШ №12 (вулиця Салтикова-Щедріна, 1) та на прибудинковій території по проспекту Соборності, 9, та на вулиці Молоді 12,14. Клоуни з веселими конкурсами та повітряними кульками чекали на дітлахів сьогодні, 26 липня, на трьох нових облаштованих для дозвілля місцях: вулиці Конякіна, 9 та Воїнів-Інтернаціоналістів,4 та проспект Відродження, 7.
«У цьому році вирішили, що, окрім того, що ми підтримуємо програму допомоги армії, будемо облаштовувати і дитячі майданчики. Така діяльність фонду – комплексна і цілісна, адже кілька великих проектів, що реалізуються з ініціативи Ігоря Петровича, скеровані на підтримку дитячої медицини, встановлення міні-футбольних полів у школах, допомогу недоношеним дітям, щорічне оздоровлення тисячі школярів у Буковелі. Незважаючи на ситуацію в країні, життя продовжується. Особливо хочеться вберегти від негараздів та зробити щасливішим дитинство. Приємно бачити щирі дитячі усмішки, чути радісний сміх», - сказала заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич.
Батьки, мешканці будинків на вулиці Конякіна 9, 9-А та 9-Б вдячні за те, що фонд позитивно відреагував на прохання облаштувати місце для дозвілля дітей.

Оксана Леміш, мама двох хлопчиків, каже: «Нам дуже подобається новий майданчик. У нас багато діток в дворі, не було де гратися. Було лише 2 гойдалки. Завжди плакали, адже всі по черзі не встигали. А зараз не хочуть з майданчика йти додому, вже випробували все: ігри в пісочниці, гойдалки та гірки. Усе дітям цікаво, весело, багато дітей можуть одночасно гратися на майданчику».
Вдячна за облаштоване місце для дозвілля дітей Любов Лящук: «Майданчик дуже гарний. У мене двоє діток. Ми задоволені, нам подобається. Для діток це потрібно, а батьки вдячні: дитина вийшла, і є де гратися».

Мешканці будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 4 розповіли, що як тільки переїхали, мали облаштований дитячий майданчик, проте за 25 років він зруйнувався.

Оксана Конащук: «Проживаю тут від самого початку, відколи будинок здали. Ми мали місце, облаштоване для дозвілля дітей. Будинок знаходиться на утриманні ЖЕКу, але він практично нічого тут не робив. Ми за власні кошти встановили тут декілька гойдалок, проте це - капля в морі. Будинок - багатоквартирний, тут багато дітей дошкільного і шкільного віку. Тому ми дуже вдячні, що фонд Ігоря Петровича нам допоміг, встановив нові гірки, футбольні ворота, гойдалки».

Після урочистого перерізання червоної стрічки дітьми і Іриною Констанкевич, Оксана Конащук вручила заступнику голови правління подяку від батьків дітей, які проживають на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 4, Ігорю Петровичу Палиці.
На майданчику, що по проспекту Відродження, 7, батьки відзначили і спортивне обладнання.

Любов Дубінська розповіла: «Дуже подобаються нові гірки. Тут багато спортивних дітей, вони постійно грають у футбол, тому встановлені фондом ворота для них – великий бонус». Донечка Любові Мілана підтвердила, що їй теж до вподоби новий майданчик.
Після завершення свята батьки подякували Ігорю Петровичу Палиці та усім працівникам благодійного фонду, які допомогли облашувати місце для дозвілля їхніх чад.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus