USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Співак з Волині YAKTAK розповів про кар'єру, дует з Jerry Heil та кохану

9 Квітня 2023 11:31
YAKTAK є одним з найперспективніших артистів. Він активно розвиває свою кар’єру під час війни, підтримує українців музикою.

Про початок кар’єри, стосунки, дуети з іншими артистами YAKTAK (справжнє ім’я – Ярослав Карпук) розповів у рамках проєкту 24 каналу.

6 квітня він презентував пісню, яку записав в дуеті з KOLA – «Порічка». Це пісня про зворушливе, ніжне і приємне кохання, де люди щасливі разом, радіють як діти. Трек пронизаний атмосферою найтеплішої пори року та радісними моментами. Він точно занурить кожного у власні приємні спогади, де солодко, весело та немає турбот.
«Я живу музикою», – YAKTAK про початок кар’єри

З його слів, сценічний шлях розпочався із виконання каверів.

«Я живу музикою. Почав з каверів. У тіктоці залетіла «Гуцулка Ксеня». 3 лютого 2022 року була прем’єра першої пісні YAKTAK. Наступна пісня мала вийти 24 лютого, але тоді не могло бути ніяких пісень», – розповів Ярослав.

«Я вважаю, що в мене досить широка аудиторія. Я хотів і хочу, щоб мою музику слухали якомога більше людей. Часто пишуть як дівчата 12-річного віку, що мої пісні допомагають пережити певні моменти. Так само пишуть жінки, які чекають чоловіків з фронту.

Заради цього я це все й роблю – щоб дати людям якусь емоцію. Коли люди проживають певні моменти свого життя з моїми піснями – це найвища похвала», – додає він.

Додамо, наразі волинянин навчається на музиканта.

Щодо команди виконавця, то YAKTAK зазначив, що, окрім менеджерки, до її складу входить і його дівчина.

«Моя команда складається з мене, моєї менеджерки Софії, моєї дівчини Аліси, яка дуже допомагає. Ну і з величезної кількості підписників, які завжди підтримують.

Війна точно не допомагає ні в чому. Складно організовувати концерти, різні заходи, зйомки. Звісно, що не можна скаржитися, бо є набагато гірші ситуації. У час війни важко працювати, але надихає, коли бачу, що люди хочуть нових треків. Це дуже надихає», – сказав співак.

З його слів, щоб виконані ним хіти стали трендами TikTok, на це знадобилося чимало часу.

«До цього успіху я йшов рік. Одразу думав, що буде краще, намріяв, однак так не вийшло. Але зараз я роблю те, що люблю. Як можу, підтримую наших людей», – розповів волинянин.

За час війни Ярослав записав кілька колаборацій з відомими виконавцями. Як зазначив співак, ініціатором реалізації таких дуєтів був він.

«Зазвичай ініціатором був я. З Jerry Heil ми були знайомі дуже давно, я їй надіслав демку. Трек «В пустій кімнаті» записували на відстані. Так само з MamaRika. Я написав дві пісні, з яких їй сподобалася «Лелека». А з SOBOL ми «Погляд» разом написали», – каже YAKTAK.

На питання, хто з сучасних українських артистів для вас є кумиром, він зазначив: «Я меломан, дуже люблю різну музику. Зараз у нас дуже багато талановитих артистів. Мені подобається, як зараз розвивається українська музика. Подобається Golubenko, Skofka, ARKUSH».

Головним конкурентом Ярослав Карпук вважає самого себе: «Рівняюсь по собі, ким я був рік, пів року тому. Ставлю собі якісь цілі. Інколи думаю: «Може з понеділка почну?». А потім думаю: «Ярик, кого ти обманюєш? Сам себе?». І працюю».

Натхнення до виконавця приходить по-різному. Він каже, що інколи пише і вночі, а деколи знає, що треба написати пісню, і сидить над цим. А буває, що приходить натхнення і за 20 хвилин – і з’являється пісня, ак це було із треком «Не мовчи». Зазвичай, треба, щоб була якась емоція, яка надихне і поведе, додає.

Щодо вартості відеоробіт, співат розповів: «Наприклад, кліп на пісню «Наречена» ми знімали в селі. Поїхали з гітарою, стали біля гарного дерева, зняли кліп. Нема ніякого секрету. Мої кліпи дуже прості».

Дуже люблю цей конкурс, – про «Голос країни» та Євробачення

«Я був на «Голосі діти» у 2019 році, посів там друге місце. До перемоги не вистачило 5 – 6 голосів. Перед тим був на «Україна має талант», отримав 3 «так», але далі не пройшов, навіть на телекастингу мене не показали. І був на «Голосі країни» на кастингу перед війною. Я не пройшов і сказав собі: «Все, я туди піду тільки, як запрошений гість», – зізнався Ярослав.

Він додав, що у майбутньому хотів би спробувати свої сили на «Євробаченні».

Аліса допомагає у всьому, – про стосунки з дівчиною

«Вона дуже давно зі мною, вірила в мене ще тоді, коли мало хто вірив. Допомагає у всьому: від того, як я вдягнений (добре, що вона не бачить, який я вигляд маю зараз (сміється – 24 Канал), до дизайну гітар тощо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus