USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Співай за мрію-2»: у Луцьку нагородили переможців вокального конкурсу

7 Червня 2021 17:19
Цих вихідних – 5 та 6 червня – на Театральному майдані Луцька відбулося масштабне дійство: гала-концерт вокального конкурсу «Співай за мрію-2», що його вже вдруге організувала ТРК «Аверс» за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та за підтримки Луцької міської ради.

Участь у конкурсі взяли талановиті діти з усієї України. Цього разу це 101 учасник віком від 8 до 16 років не лише з Волині, а й зі Львівщини, Рівненщини, Вінничини, Кривого Рогу та Чернігова.

У прямому ефірі дійство транслювали на телеканалах «Аверс» і «Рівне 1», а також на сторінках ТРК «Аверс» в YouTube і Facebook.

Яскраві емоції на сцені пісенного конкурсу не вщухали. І навіть невеликий дощ не злякав тих, хто прийшов повболівати за талановитих юних вокалістів.
Жоден учасник дійства не лишився без подарунка.

Призи від незмінного партнера вокального конкурсу – Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – талановитим дітям вручила заступниця голови правління Фонду Катерина Шкльода.
Отож, цінні подарунки та дипломи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримали учениця луцької гімназії №14 Ангеліна Яценюк, вихованки Княгининівського ліцею Анна Горкавчук, Вікторія Грицик, В’ячеслав Гамула. Нагородили також Юлію Кобиць та Вікторію Фіялку з Торчинського професійного ліцею, Христину Марчук з Купичева Ковельського (колишнього Турійського) району, ученицю луцької ЗОШ № 20 Ангеліну Величко.
Подарунок від Фонду отримала власниця чудового академічного вокалу Єлизавета Матвійчук з Четвертні Колківської ТГ, а також учениці луцького НВК №7 Аміна Збірі та Єлісавета Демчук, Софія Волинець з Любомля, студентка Луцького педколеджу Анастасія Пилипчук, учениці луцької ЗОШ №25 Анастасія Войчик та Дарина Салімуха, вихованка ліцею №11 міста Ковеля Анастасія Книш, студентка Ковельського фахового медколеджу Анна Рабчук, Анастасія Члек з села Буяни Луцького району, учениця ковельського ліцею №13 Вероніка Солтисяк, Юстина Кубіцька з села Ясне Ковельського району, Богдан Денисовець з села Світязь, учениці луцької ЗОШ №13 Злата Саливончик та Любов Никитюк, Валерія Мирончук з Городища Луцького району, Анастасія Захарчук з села Тур Ковельського району, учениця ковельського ліцею №1 Анна Бірук, Анна Федосюк з Білина Ковельського району, вихованка міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну Світлана Глібка.
Читати ще: «Співай за мрію-2»: у Луцьку зібралися талановиті діти з усієї України

Поза увагою журі та глядачів не залишився драйвовий виступ учениці луцького НВК №24 Мар’яни Видерко, студентів Волинського фахового коледжу культури і мистецтв Дарини Гарбар, Анни Повх, Кирила Клименка, Марії Романюк й Тетяни Ющук, Ангеліни Євницької з Ківерців, учня Луцької спеціалізованої школи №1 Дмитра Кренца, Євгенії Іванової та Юліани Мигдаль з Торчина, яких також відзначили призами та дипломами від Фонду «Тільки разом». А учениця Луцької спеціалізованої школи №5 Вікторія Ткаченко вже вдруге стала дипломанткою.
Нагорода від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» дісталася й Еллі Кривченко, яка приїхала на конкурс з Кривого Рогу. Нагородили також ученицю Луцького ліцею №28 Іванну Гарбар, сестер Анну та Іуліанію Козловських з села Заліси Ковельського району, Софію Гловацьку з Ківерців, ученицю ковельської ЗОШ №12 Ольгу Повх, учнів луцької школи №11 Адріану Харахай та Дениса Поліщука, Крістіну Лису з Хмільників Вінницької області, Маріанну Пилипчук з села Оженин Рівненської області, Христину Савчук з Липин Луцького району, Ольгу Луцюк з Володимира-Волинського, Варвару Сігней з Демидівки Рівненської області, Софію Андришулу з Городка Рівненської області, ученицю луцької гімназії №4 Іванну Нейман, Ольгу Музичку з Колоденки Рівненської області, Юлію Кушнірук з Рожища, ученицю луцької ЗОШ №17 Анастасію Музику, Анастасію Жукову з Чернігова.
Нагороду від Фонду отримав наймолодший учасник конкурсу Лук’ян Веретка-Казмірчук з Луцька, а також Максим Давидюк, Соня Берук, Злата Балакіна, Назар Антончук та Аніта Ковтонюк з Рівного, Анастасія Крупник з села Гійче Львівської області, Олександра Семенюк з села Забороль.
Цьогоріч до нагородження талановитих дітей долучилися й народні депутати від Волині Ірина Констанкевич, Вячеслав Рубльов, Ігор Гузь та Степан Івахів.
«Я безмежно щаслива, що учасниками цього гарного конкурсу стали мої земляки з 23-го виборчого округу, – зауважила у вітальному слові Ірина Мирославівна. – Це неймовірно співучий край, там живуть дуже щирі й хороші люди. Мені радісно від того, що ці діти виступають на великій волинській сцені. Дякую телеканалу «Аверс», який дав їм зелене світло. Сподіваюся, що кожен з цих талановитих дітей знайде своє місце на творчому п’ємонті українського мистецтва».
Подяки народного депутата України Ірини Констанкевич та заохочувальні подарунки отримали Єлизавета Матвійчук з Четвертні, Юлія Черчик та Станіслав Мельник з Маневичів, Анастасія Пилипчук з Омельного, Богдана Хоцевич з Грудок, Вікторія Гусак з Рудників, Софія Гринюк з Жидичина, Ангеліна Євницька, Софія Гловацька, Анна Федун й Тетяна Ющук з Ківерців, Катерина Карпік з Каменя-Каширського, Соломія Остапчук з села Ворокомле.
«Такі конкурси відкривають чергові грані талантів наших дітей. Мені дуже приємно, що в кожному з наших округів є талановиті діти, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Сьогодні вони прославляють Волинь, а завтра прославлятимуть всю Україну на світових конкурсах. Бажаю вам наснаги. Пам’ятайте: головні ваші перемоги ще попереду! Робіть упевнені кроки до великого п’єдесталу».
Подяки та подарунки від народного депутата Вячеслава Рубльова отримали Софія Герасим’юк з Воютина, Анна Горкавчук, В’ячеслав Гамула з Княгининка, Юлія Кобиць, Вікторія Фіялка, Євгенія Іванова, Юліана Мигдаль з Торчина, Христина Марчук з Купичева, Анастасія Члек з Буянів, Валерія Мирончук з Городища, Світлана Глібка з Веселого, Анна Кузава з Топільного, Христина Савчук з Липин, Богдана Бошель з Манькова, Юлія Кушнірук з Рожища, Анастасія Бахова з Горішного.
Подяки та подарунки від народного депутата Степана Івахіва, які вручив його помічник Павло Самолюк, отримали Вікторія Грицик зі Скулина, Анастасія Книш, Анастасія Левочко, Анна Рабчук, Вероніка Солтисяк, Анна Бірук, Ольга та Анна Повхи з Ковеля, Богдан Денисовець із села Світязь, Анастасія Захарчук з села Тур, Анна та Надія Федосюки з Білина, Марія Ліхван з Поступеля, Анастасія Шудрук з Люблинця, Соломія Калінчук, Анна та Іуліанія Козловські з села Заліси, Анна Лютяниця з смт Заболоття.

Читати ще: У центрі Луцька виступають маленькі волиняни – учасники конкурсу «Співай за мрію»

Помічник народного депутата Андрій Бокоч вручив призи та подяки від Ігоря Гузя учасникам конкурсу Віталіні Спічак, Любові Карпевич з Нововолинська, Софії Волинець з Любомля, Юстині Кубіцькій з Ясного, Богдані Андрійчук, Ользі Луцюк з Володимира-Волинського.
Відзнаки Луцького міського голови Ігоря Поліщука та заохочувальні призи під час гала-концерту отримали понад 30 учасників конкурсу «Співай за мрію-2» з Луцької територіальної громади. Їх талановитим дітям вручила заступниця міського голови Ірина Чебелюк.
За посередництвом скайп-зв’язку учасників конкурсу привітав голова Волинської обласної ради Григорій Недопад. Від його імені учасникам з інших областей нагороди вручив радник голови облради з питань культури Сергій Скулинець.
Приємним сюрпризом стали три путівки від голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка на відпочинок в літній табір міста Скадовська. Ведучий телеканалу «Аверс» Дмитро Ураєв вручив їх Еллі Кривченко з Кривого Рогу, Марії Ліхван з Поступеля Ковельського району та Назарові Антончуку з Рівного.
Читати ще: Путівки в Буковель і портрети: у Луцьку нагородили дітей, які співали за мрію

За результатами голосування у фейсбуці було обрано тридцятьох фіналістів конкурсу, які отримали дипломи фіналістів, годинники від телеканалу «Аверс» та додаткові призи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Окрім того, телеканал «Аверс» та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» провели незалежне оцінювання учасників конкурсу й визначили ще п’ять додаткових номінацій. Усі номінанти отримали дипломи та грошові сертифікати на дві тисячі гривень на придбання музичних товарів у магазині «Медісон». У номінації «Золотий голос Волині» перемогла Єлизавета Матвійчук з Четвертні. У номінації «Юна зірка Волині» найкращою стала Ольга Повх з Ковеля. У номінації «Юний талант Волині» перемога дісталася наймолодшому учасникові Лук’яну Веретці-Казмірчуку з Луцька. У номінації «Співочий дзвіночок Волині» рівних не було Максиму Давидюку з Рівного. А в номінації «Вокал Волині» перемогла Крістіна Лиса з Вінничини. Диплом глядацьких симпатій отримала Любов Карпевич з Нововолинська.
Звісно, кульмінацією гала-концерту конкурсу «Співай за мрію-2» стало нагородження переможців. Отож, диплом за третє місце, сертифікат на проведення екскурсії телеканалом «Аверс» для всієї школи та грошовий сертифікат на три тисячі гривень на придбання музичних товарів у магазині «Медісон» отримав учень луцької гімназії №21 Максим Понурко. Друге місце, сертифікат на проведення екскурсії для всієї школи, де навчається, та грошовий сертифікат на чотири тисячі гривень на придбання музичних товарів у магазині «Медісон» виборола Юлія Черчик з Маневичів. Диплом за перше місце, сертифікат на проведення екскурсії для всієї школи та грошовий сертифікат на п’ять тисяч гривень на придбання музичних товарів у магазині «Медісон», а також путівку на відпочинок у дитячому таборі «Артек-Буковель» отримала учениця луцької гімназії №4 Ольга Стефанишина.
Гран-прі, сертифікат на проведення екскурсії телеканалом «Аверс» для всієї школи, грошовий сертифікат на шість тисяч гривень на придбання музичних товарів у магазині «Медісон» та виготовлення кліпу від телеканалу «Аверс» дісталися цього разу учениці луцької гімназії №21 Анні Ткач.
Насамкінець усі разом заспівали фінальну пісню з символічною назвою «Просто мрій», з якою виступала учасниця з Кривого Рогу Елла Кривченко.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus