USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Співай за мрію-2»: у Луцьку зібралися талановиті діти з усієї України

5 Червня 2021 15:12
На Театральному майдані Луцька стартував яскравий гала-концерт телевізійного вокального проекту «Співай за мрію-2».

Дійство триватиме два дні – 5 і 6 червня. Організатори конкурсу: ТРК «Аверс» за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та за підтримки Луцької міської ради.

Як розповіла головна редакторка програмної редакції телеканалу «Аверс» Наталія Щербатюк, телевізійний проект «Співай за мрію» засновано у 2019 році.

«Перший сезон пісенного конкурсу був обласним. У ньому взяла участь понад сотня талановитих дітей. Відтак «Аверс» організував конкурс для людей старшого віку «Співай за мрію 50+» з усієї Волині. І щоразу нашим партнером є Фонд «Тільки разом», який забезпечує цінні подарунки, сувеніри».

Читати ще: У центрі Луцька виступають маленькі волиняни – учасники конкурсу «Співай за мрію»

Цьогоріч конкурс має всеукраїнський статус. Свої сили у проекті спробував 101 учасник, це діти від 8 до 16 років.

У другому сезоні конкурсу взяли участь діти не тільки з Волині, а й зі Львівщини, Рівненщини, Вінниччини, Кривого Рогу, Чернігова.

«Усі діти надзвичайно талановиті. Вони не лише гарно співають, вони всі неймовірно творчі особистості, всебічно розвинені і спраглі до розвитку», – зазначає Наталія Щербатюк.

Читати ще: Путівки в Буковель і портрети: у Луцьку нагородили дітей, які співали за мрію

«Конкурс проводився в декілька етапів. Спершу кожен учасник приходив у нашу студію, записував пісню і презентацію про себе. По тому дітки приходили на прямі ефіри програми «Добрий ранок», презентували себе і свої пісні, брали з собою групу підтримки, зазвичай це були батьки, друзі та наставники. Після того ми публікували їхні виступи у Facebook, – розповідає Наталія Щербатюк. – Голосування відбувалося за принципом лайків, але це, звісно, не єдиний критерій. Фіналістів визначали за лайками, переможців – за зведеними протоколами організаторів, тобто Фонду «Тільки разом» та телеканалу «Аверс».

Імена переможців стануть відомі в неділю ввечері. Буде три призові місця і гран-прі. Також організатори обіцяють кілька сюрпризів.

Під час гала-концерту 5 червня привітала учасників конкурсу «Співай за мрію-2» заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

«Рада вітати вас у цей погожий день. Наше сьогоднішнє свято недарма називається «Співай за мрію», адже немає нічого прекраснішого і чистішого, ніж дитячі мрії. З великим задоволенням я передаю вам вітання від Ігоря Петровича Палиці і бажаю міцного здоров‘я, мирного неба, а також здійснення усіх мрій – від найменших до найбільших. Ми, команда Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», намагаємося ось уже десять років робити так, аби трішечки наближати вас до цих мрій. Нехай вони здійснюються, нехай сонце усміхається вам кожен день, а найбільшою нагородою для нас будуть щасливі усмішки наших дітей. Аплодуйте нашим діткам, адже вони дійсно найкращі», – наголосила Катерина Шкльода.
Телеканал «Аверс» та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» запрошують лучан та гостей міста на гала-концерт. До слова, дійство транслюватимуть в прямому ефірі на телеканалах «Аверс» і «Рівне 1», а також на сторінках ТРК «Аверс» в YouTube і Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus