USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Спіймав мій оптиміст бедтріп»: музиканти «Фіолету» презентували новий студійний проєкт «Розпачі»

21 Жовтня 2023 09:06
Фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк спільно з гітаристом Романом Андрухівим презентували новий музичний проєкт. Він має назву «Розпачі» й цікаве електронне звучання.

Ідея створення студійного проєкту виникла навесні 2023-го. 20 жовтня вийшов перший відеореліз «Бедтріп». Трек має сатиричний настрій і, як кажуть музиканти, є рефлексією на життя української столиці після початку повномасштабного вторгнення.

«Спочатку я відкрив на ноуті «garageband», щоб накинути орієнтовний біт, згодом з’явилися рядки про Поділ, любов, війну і ліричного героя зі збитою кукухою, який з пляшкою комбучі в руках робить вигляд, що все ок, поки світ навколо кришиться від обстрілів. Потім за справу взявся Роман і почав формуватися повноцінний трек, який ми фіналізували на домашніх студіях за найближчий місяць. Що далі? Хз. Все в моменті. Наступного може не бути», – розповів Сергій Мартинюк, знаний як Колос.

Читати ще: Гурт «Фіолет» випустив кліп про кохання на тлі війни, який зняли в Луцьку

«Працюючи над треком, в голові постійно крутився образ середньостатистичного українця, відносно адаптованого до стану війни і об’єктивно із не зовсім адекватним сприйняттям буденності. Гострий синтезований звук з гітарними вставками – як відображення урбаністики Києва, і фінальна алюзія на відому тему – як кульмінація цієї «неадеватності», – прокоментував дебют Роман Андрухів.
Кліп був відзнятий в Рівному із командою YUZHANE Production.

«Коли ти для всіх няшний гарнюнік, а насправді це прикриття твоєї біполярочки – ти бандітос з шрамом на пів лиця і спортивних капцях, але поки тебе таким не сприймають. Твій час настане, не переживай. А якщо бути чесним, то все банально: завжди хочеться показати свою гарну сторону», – поділився враженнями про відео його режисер Олександр Матвєєв.

Читати ще: Ми найкраще з поколінь: «Фіолет» презентував літню пісню

Наразі «Розпачі» мають намір зосередитися винятково на студійній діяльності.
Як відомо, bad trip – це сленговий вислів, що описує психоделічну кризу: негативні, потенційно небезпечні для психіки переживання, які можуть виникати під час психоделічного досвіду, не обов'язково, але зазвичай викликаного вживанням речовин-психоделіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus