USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Спізнюються, вивантажують пресу під ноги: на Волині скаржаться на пересувні поштові відділення

13 Листопада 2021 07:00
Жителі громад Волині скаржаться на роботу пошти на колесах.

Про це стало відомо під час засідання кооординаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради.

В «Укрпошті» вирішили, що у тих селах, де проживає менш ніж 1200 людей, не потрібні поштові відділення, туди пресу довозитиме пошта на колесах.

Однак не всі волиняни задоволені такою послугою, наголосила депутатка обласної ради Оксана Філіпчук.

«Нещодавно проводила прийом в Копачівській громаді, де лишилося одне поштове відділення. У п’яти старостинських округах були скарги на мобільні пересувні бригади. Автівки не дотримуються графіка, приїжджають із запізненням, люди, незважаючи на погоду, стоять і чекають на них. Пресу та квитанції вивантажують під ноги і починають там перебирати. Може, десь в громадах усе гарно, але в селі Оляники так відбувалося», – повідомила вона.

Крім того, якщо раніше листоноші ходили оселями і збирали передплату, сьогодні ж її не здійснюють, адже мешканці не знають, чи вчасно до них привезуть газети.

Читати ще: Заміна сільських відділень «Укрпошти» на мобільні бригади – знущання над волинянами, – нардеп

У відповідь на зауваження директор Волинської дирекція АТ «Укрпошта» Іван Люсак повідомив, що в Копачівці планують залишити повноцінну ставку, аби працівник автоматизовував дані, щоб люди могли отримати послуги в режимі онлайн. Щодо неналежної роботи пошти на колесах, він пообіцяв з'ясувати, яка ситуація, і перевірити озвучені факти.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111 Показати IP 13 Листопада 2021 08:50
І так відбувається майже всюди.
а Показати IP 13 Листопада 2021 08:59
какая разница?
Анонім Показати IP 13 Листопада 2021 09:10
Одинокі пішли отримувати пенсію. А пиятички тим часом пройуться по їх оселях
Валентина Показати IP 13 Листопада 2021 18:35
Ще такого дурдому не було.Всі селяни не задоволені..Це якийсь жаааах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus