USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спорт, краса та грація: у Луцьку відкрили турнір з художньої гімнастики

16 Грудня 2017 18:18
Благодійний турнір з художньої гімнастики «Допомога дітям з обмеженими можливостями» пам’яті Миколи Романюка та з нагоди Дня святого Миколая відбувся 16 грудня у спортзалі корпусу № 1 (В) СНУ імені Лесі Українки.

Учасниками цьогорічного турніру загалом стали 150 гімнасток, котрі представляли Львів, Рівне, Володимир-Волинський та, звичайно, Луцьк. Наше місто у змаганнях представили вихованці Луцької ДЮСШ «Спартак».
«Турнір започаткований Миколою Романюком відбувається вже втретє, оскільки захід несе в собі благодійну мету, ми збираємо кошти, щоб купити медичне обладнання для навчально-реабілітаційного центру. Сьогодні до нас на захід завітають учні цього центру, де з нагоди Дня Святого Миколая їм вручать солодкі подарунки, які були придбані за фінансування Луцької міської ради», - розповіла Голова федерації гімнастики Волині Тетяна Фігель.
Категорії учасників турніру - від 4 років до майстрів спорту. Сьогодні свої виступи показали найменші учасники, а вже завтра – старші та власне майстри спорту.

На урочисте відкриття турніру завітав і заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук, який звернувся до присутніх із вітальним словом: «Вітаю зі святом усіх тих, хто живе художньою гімнастикою та цим турніром, який ми традиційно проводимо та будемо проводити й надалі. Адже такі заходи дають діткам ще одну можливість продемонструвати свої вміння та досягнення. Передусім хочеться побажати діткам сили та здоров’я, щоб вони розвивалися у спорті, а цей турнір знову й знову давав їм таку можливість!»
Власне відкриття турніру відбулося о 14 годині, а свої виступи юні гімнастки почали демонструвати ще зранку. Дівчатка налаштовувалися емоційно та розминалися, поки їхні матусі наводили останні штрихи у зовнішньому вигляді конкурсанток.
Учасниця з Рівного Євгенія розповіла, що займається художньою гімнастикою вже три роки та неодноразово брала участь у подібних турнірах, займала 1-3 місця. Спортсменка, якій лише 6,5 років, поділилася улюбленим видом вправ у цьому спорті – вправи без предмета.

Гімнастки демонстрували танцювальні вправи без предметів або з предметами (стрічки, скакалки, обручі, м'ячі).
Представниця Луцької ДЮСШ «Спартак» 8-річна Ліза, яка також три роки займається художньою гімнастикою, продемонструвавши свої вправи без предмета, поспішила готуватися до наступного виступу.

Також учасниці підготували командні виступи-привітання для діток навчально-реабілітаційного центру, які також завітали на свято.
Також гостей заходу своїм виступом привітала майстер спорту та суддя турніру Мар’яна Ліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаюча Показати IP 16 Грудня 2017 21:54
Гарне свято. Дякуємо організаторам. Побільше б таких з святсвят.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2017 22:40
Луже хороша організація, приємна атмосфера! Дитина задоволена, дякуємо)
тренер Показати IP 20 Грудня 2017 14:39
Чому ні слова не сказали, що спортивна школа Спартак з 1 січня припиняє своє існуванна..Чи вже за святом не видно проблем????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus