USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку - Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики

25 Березня 2015 15:04
VІІ Всеукраїнський благодійний турнір з художньої гімнастики "Чудовий світ дитинства" відбудеться у Луцьку. Про це повідомляють у прес-службі спортивного клубу "Фаворит".

28 та 29 березня у приміщення спортивної зали НВК №24, що на вулиці Станіславського, 52 "а", приїдуть близько 230 учасниць з 14 команд з України.

"До Луцька прибудуть команди з багатьох областей України: Волинської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Київської, Вінницької, Дніпропетровської, Одеської, Чернівецької, Чернігівської, Хмельницької, Кіровоградської", - йдеться у повідомленні.

Організаторами змагань цьогоріч стали комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, Федерація гімнастики Волині, клуб "Фаворит". Турнір відбудеться за підтримки Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".

У змаганнях, які є особистими, суддівська колегія визначить переможців серед одинадцяти вікових категорій.

На переможців та призерів чекають нагороди, кубки та медалі від організаторів змагань. А також всі учасники отримують пам’ятні подарунки від спонсорів.

Кошти, які зберуть під час турніру, організатори змагань передадуть у благодійний фонду "СТОПРАК" для лікування онкохворих дітей.

Оргкомітет запрошує усіх любителів цього видовищного виду спорту відвідати цікаві змагання юних грацій.

Програма змагань:

28 березня о 15:30 - змагання учасниць 2010 – 2005 років народження, о 18:30 - урочистий парад-відкриття та шоу програма.

29 березня о 10:00- змагання учасниць 2004 року народження і старше.



Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що VІ Всеукраїнський дитячий турнір з художньої гімнастики "Чудовий світ дитинства" відбувся у Луцьку за підтримки Фонду "Ігоря Палиці – Новий Луцьк".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus