USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спортсмен із Луцька отримав ключі від нової квартири

23 Травня 2021 14:29
Лучанин Данило Даниленко отримав від чиновників ключі від нової квартири. За які саме спортивні досягнення влада нагородила парубка – у нашій публікації.

Успішна кар’єра легкоатлета

Данило Даниленко народився в Черкасах в 1994 році. В 2014 році був вимушений переїхати до Луцька і саме з цього періоду почав представляти Волинь на національних та міжнародних змаганнях. Як повідомляють спортивні новини, хлопець спеціалізується у бігу на 400 метрів та бігу з бар’єрами, має звання багаторазового чемпіона та призера національної першості у зазначених дисциплінах, є майстром спорту міжнародного класу.

Свій шлях в легку атлетику Данило почав у 2008 році і нині має чималу кількість винагород:

● золото Європейських ігор – 2019;

● золота медаль на чемпіонаті державного рівня в Луцьку – 2019;

● нагороджений орденом «За заслуги III ступеня»;

● чемпіон України в змаганнях на відкритій місцевості та в приміщенні.

Бар’єрний біг потребує більшої кількості зусиль, однак хлопець ніколи цього не цурається. Взимку, зазвичай, Данило бігає звичайну відстань в 400 метрів, а в літній сезон додає ще й бар’єри. Як каже сам спортсмен, труднощів він не боїться, адже часто бігає дистанції з перешкодами.

Нова квартира в подарунок

У лютому 2021 року представники місцевої та обласної влади передали Данилу Даниленку ордер на житло. Гроші на придбання квартири виділили з місцевого та обласного бюджету на умовах співфінансування 50 на 50.

Луцький міський голова Ігор Поліщук пояснив, що в місті продовжує діяти соціальна програма щодо забезпечення видатних спортсменів житлом. Вручення ключів від квартири – це вдячність влади за відданість Данила спорту. Таким чином, напередодні Олімпійських ігор спортсмени бачать, що за їхні успіхи на змаганнях буде гідна винагорода.

Данило своїм прикладом буде надихати інших спортсменів на досягнення високих результатів. Також хлопець пообіцяв, що на скільки вистачить здоров’я, стільки років і буде прославляти Луцьк, Волинь та України в цілому на змаганнях найвищого рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
87 Показати IP 23 Травня 2021 15:12
Спортсмени, актори в фаворі. А є люди, які дійсно багато роблять для держави в галузі медицини, освіти, чи техніки, чому про них не дбають. Від того, як він бігає добробут людей не стає кращий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus