USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсмени з Луцька увійшли до збірної команди України з боротьби самбо

6 Лютого 2024 18:48
Спортсмени з Луцька – представники клубу з видів боротьби «Борець» – успішно виступили на всеукраїнських змаганнях із боротьби самбо. Троє атлетів увійшли до національної збірної команди України для подальшої участі в міжнародних чемпіонатах.

Всеукраїнський турнір «Кубок Юна Україна» з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат старшого віку та кадетів тривав із 29 січня до 1 лютого в Києві. До змагань долучилися понад 350 спортсменів із різних регіонів країни.

За результатами боротьби серед кадетів відмінні результати показали спортсмени клубу з видів боротьби «Борець»: Семен Макаров виборов перше місце у ваговій категорії 79 кілограмів, Ангеліна Онопрійчук посіла друге місце у ваговій категорії 47 кілограмів, Анастасія Гринчук – третє місце у ваговій категорії 54 кілограми, Анна Нестерук – третє місце у ваговій категорії 59 кілограмів, Ілля Антипов – третє місце у ваговій категорії 42 кілограми.

Серед юніорів та юніорок Євген Макаров здобув перше місце у ваговій категорії 79 кілограмів, Ангеліна Онопрійчук – третє місце у ваговій категорії 47 кілограмів.
Відзначимо, що Євген Макаров – студент факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки, Семен Макаров – учень Луцького ліцею №28, Ангеліна Онопрійчук – учениця Луцького ліцею №26, Анна Нестерук – учениця Гіркополонківського ліцею, Анастасія Гринчук – учениця Луцького ліцею №2 та Ілля Антипов – учень Луцького ліцею №24.

Читати ще: Абсолютні чемпіони: волинські сумоїсти вибороли золото на World Combat Games 2023

Підготувала спортсменів до змагань тренерка військово-патріотичного спортивного клубу з видів боротьби «Борець» Аліна Бондарєва.
Атлети, які вибороли на турнірі перші-другі місця, тобто Євген Макаров, Семен Макаров та Ангеліна Онопрійчук, увійшли до складу національної збірної команди України з боротьби самбо та пройшли відбір на навчально-тренувальний збір на Кіпрі для подальшої участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться на Кіпрі в квітні.

Також представники клубу «Борець» є учасниками збірної команди України з сумо.

Найближчим часом Євген Макаров виступить на кубку світу з боротьби самбо, а Семен Макаров представлятиме Україну на всесвітньому чемпіонаті з сумо в Японії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus