USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спортсмени з районів Волині боролися за звання кращих

15 Червня 2009 12:09
Учора, 14 червня, у новозбудованому спортивному комплексі села Боратин Луцького району відбувся  23-й обласний фестиваль фізичної культури і спорту, присвячений 70-й річниці утворення Волинської області та 810-й річниці Галицько-Волинського князівства.  Про це інформують «Волинські Новини».  
У святі спорту взяв участь голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк, який зазначив, що «сьогоднішня подія – значний крок у  прищепленні здорового способу життя серед волинян».
За повідомленням прес-служби голови ОДА, за активну участь у підготовці ХХІІІ обласного фестивалю з фізичної культури і спорту та будівництві спортивного комплексу у селі Боратин Луцького району, Микола Романюк вручив Подяки голови обласної державної адміністрації приватним підприємцям, депутатам Боратинської сільської ради Володимиру Марчуку та  Леоніду Момоту, а також приватному підприємцеві Євгенові Чмілю.
Учасники фестивалю змагалися 8-ми дисциплінах: гирьовому спорті, міні- футболі, пляжному волейболі, ритмічній гімнастиці, метанні колоди, силовій естафеті, канаті та естафеті «Тато, мама, я – спортивні сім’я».
 
По завершенню змагань Микола Романюк вручив кубки та дипломи команді-переможцю та призерам: представникам Луцького району (вони набрали 94 бали) та командам Ковельського району (77 балів)  й міста Нововолинська (76 балів).
  
До речі, цьогоріч фестиваль вперше за всю його історію відбувся не у райцентрі, а на сільському стадіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Titra Показати IP 15 Червня 2009 13:16
Стадіон просто супер, дуже велийкий.......
Мауглі Показати IP 15 Червня 2009 13:32
Розпочали фестиваль змагання з метання, у яких перемогу здобув володимир Демчук, який метнув 23 пончика за 1 хв. У змаганнях зі стрибків в сторону переміг Микола Романюк,який ще до змагань стрибнув у відпустку.Запеклою була боротьба в естафеті з бігу, де перше місце виборов Анатолій Грицюк, який щоразу першим прибігав у магазин за пляшкою, другим був Василь Дмитрук, почесне третє місце у Данила Безушка. У найбільш популярному виді змагань - прийом на груди - абсолютним переможцем став Віталій Заремба, який прийняв 1,2 літра горілки, 2 літра пива, дві пляшки шампанського і пляшку коньяку на капоті автомобіля на виїзді із стадіону. До самого ранку жителі села Боратин знаходили біля своїх обійсть мокрих учасників змагань. Свято вдалося!
Мауглі Показати IP 15 Червня 2009 13:40
Після відвідання зони стихійного лиха в Любешівському районі, Юлія тимошенко у п'ятницю ввечері відвідала спортивний комплекс у селі Боратин і ознайомилася з підготовкою до фестивалю. Прем'єр-міністр пообіцяла у суботу на позачерговому засіданні кабміну виділити 17,2 млн гривень для винагороди переможців змагань.
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 17:35
А чому не пишите про грицюка і його перли, який навіть не знав назви села і постійно називав село Бурятин, а населення - бурятинці? А може це від Єханурова, який поперек горла всім й...им бютівцям?
сергій... Показати IP 15 Червня 2009 23:18
знали б ви правду.... але правду знають не всі.... так що весь айсберг під водою.... прізвище -- як авто- москвич..))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus