USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським районам дали 130 мільйонів

20 Січня 2014 10:52
Обласний бюджет депутати ділитимуть уже цього тижня. Депутатські комісії обласної ради розпочнуть свою роботу орієнтовно вже з середи.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 20 січня.

Голова облради Володимир Войтович запропонував перед початком роботи комісій надіслати усім депутатам проект обласного бюджету для ознайомлення. Уже орієнтовно з середи комісії розпочнуть свою роботу.

Останньою планується провести бюджетну комісію.

Нагадаємо, минулого тижня у Верховній Раді прийняли Закон Про державний бюджет на 2014 рік. Як стало відомо під час наради, окрім основного фінансування, у фонд регіонального розвитку область отримала 107 мільйонів гривень, з них 56 мільйонів - на обласні програми.

Зі слів голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, у додатку № 11 до державного бюджету, розподілили на потреби місцевих громад України додатково 1,038 мільярда гривень. З них 130 мільйонів має надійти окремим волинським районам.

Обсяги субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що є складовою державного фонду регіонального розвитку, у 2014 році (Волинська область)



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сальдо Показати IP 20 Січня 2014 11:51
А що це за слово-"окремим районам". Невже Майдан владу нічому не вчить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus