USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спортивна акробатика: луцький турнір набирає обертів

11 Квітня 2017 12:28
Вихідними Луцьк вже традиційно приймав відкритий чемпіонат міста зі спортивної акробатики. На третій турнір приїхало близько 70 учасників зі Львова, Дрогобича, Одеси, та міста Березівка (Одещина).

«У проведені змагань нам допомагала завжди міська влада. Цьогоріч нас підтримав Благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Ми дуже раді такій підтримці, - розповіла головна суддя змагань, заслужений тренер України Олена Кришпінович. - Всі ми знаємо, яка зараз фінансова ситуація в Україні. Тому батькам важко постійно відправляти дітей на змагання. Але ми і цим тішимося, що в такий маленький зал приїхали чотири міста. Ми навіть більше не можемо фізично приймати. Дякую тим, хто приїжджає, адже це великий фінансовий тягар на плечі батьків».

Два цікавих змагальних дні глядачі спостерігали за акробатичними темповими стрибками, різновидними сальто з поворотами, а також парне і групове балансування. Судді, оцінюючи техніку, складність, ритмічність і гармонійність, мусили визначити в кожній категорії переможців.

Золоті нагороди відкритого чемпіонату Луцька отримали: Дарина Пом’яновська, Олександра Мальчук, Вікторія Куніцка (ОДЮСШ, Луцьк); Яна Коверко, Ігор Дурняк (Львівський державний університет фізичної культури); Ірина Юхимюк, Єва Сліпчук (ОДЮСШ, Луцьк); Олексій Шодурський, Лідія Науменко (ДЮСШ, Березівка); Олеся Андріївська, Тетяна Каськів, Софія Ісаєнко (Львівський державний університет фізичної культури); Анжеліка Рудуман, Ліза Чмихонкова, Вікторія Волкова (КДЮСШ, Одеса); Дарія Сєдунова, Софія Чернявська (ОДЮСШ, Луцьк).

«Нам вдалося організувати гарні і видовищні змагання. І спортсмени потішили суддів високим рівнем підготовки – краса неземна. Наші старші склади зайняли перші місця, та й малеча непогано виступила. Зі суддівством я ніколи не вагалася, адже маю великий досвід. В цьому плані я об’єктивна. Я вважаю себе людиною справедливою. Моральних проблем у мене немає», - зазначила Кришпінович.

Наставник луцьких акробаток розповіла, що 2017 рік приготував багато цікавого для них.

«Недавно ми були у Могильові, пройшло три тижні – на наступний турнір. Тепер очікуємо на міжнародний турнір в Кракові, літом – чемпіонат України серед юнаків. Та найголовніше – це чемпіонат Європи осінню для нашої старшої трійки, яка входить в склад збірної України. Наш вид спорту вимагає працювати цілий рік», - зауважила тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗІРКИ НАД БУГОМ». АКРОБАТКИ З ВОЛИНІ ВИБОРОЛИ «ЗОЛОТО» У ВІННИЦІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus