USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортивні клуби Луцька повинні знайти спонсорів. Бо в держави коштів немає

23 Лютого 2009 14:05
Злидні привели керівників державних міських спортклубів до луцької влади. А влада порадила їм звернутися до спонсорів. Нарада щодо роботи міських спортивних клубів, що діють у структурі центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відбулася 23 лютого у стінах Луцької міськради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У звіті керівники державним спортклубів Луцька нарікали на свої злидні та недостатнє фінансування. За їхніми словами, заклади не мають необхідних тренажерів та обладнання, а приміщення вимагають капітального ремонту. Таким чином, єдине місце, де вони можуть проводити заняття, – це вулиця. І більше, ніж тенісні, шахматні й шашкові секції, вони гарантувати не можуть.
Заступник міського голови Анатолій Пархом’юк сказав, що влада через кризу фінансування обіцяти не може. Тому він порадив мобілізувати свою роботу та залучати позабюджетні кошти. Директор департаменту молодіжної політики і спорту міськради Володимир Пащенко також додав, що «єдине можливе джерело фінансування ваших клубів – залучення меценатів та спонсорів. А від держави мінімум два роки ви нічого, крім зарплати, не отримаєте». Окрім того, чиновник зазначив: не потрібно соромитися іти і просити коштів. «Адже це ви робитимите не для себе, а для дітей», – наголосив він.
Анатолій Пархом’юк, у свою чергу,попросив керівників спортклубів міста співпрацювати із приватними спортивними секціями й обмінюватися інформацією. Щоб залучити більше населення до занять спортом, він запропонував розробити спільний перелік діючих спортивних секцій Луцька, а потім такі інформаційні листки розклеїти у громадських місцях і розповсюдити по школах.
А Володимир Пащенко наголосив: міські спортклуби повинні зорганізувати свою роботу таким чином, щоб лучани не ходили по подібних приватних закладах, а йшли до них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus