USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спортивний вікенд: у Луцьку відбулись відразу два змагання серед юних футболістів. Відео

13 Жовтня 2020 15:58
Днями у Луцьку відбулися змагання з міні-футболу серед учнів 5-7 класів, а також Дитячий ярмарок футзалу.

Співорганізатором обох спортивних дійств став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться в сюжетах ТРК «Аверс».

Чемпіонат з міні-футболу зібрав юних спортсменів 7-9 жовтня на спортивних майданчиках Луцького НВК №10 та ЗОШ №19. Саме тут у фіналі чемпіонату з міні-футболу змагалися учні 5-7 класів. Боротьба за кубок була запеклою та непередбачуваною.

Турнір мав відбутися ще навесні, проте через карантин змагання провели лише зараз. Організатори підготували для учасників та переможців медалі, кубки, брендовані м’ячі та інші подарунки.
Як розповіла заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, організовували турнір Фонд «Тільки разом» спільно з управлінням освіти Луцької міської ради.

«Очевидно, що потрібно підтримувати такі змагання. Допомагаємо нагородною атрибутикою, маємо подарунки для команд-переможців. Діти задоволені», – зазначила представниця Фонду.

Насичена гра інтригувала до останнього моменту. Бронзу чемпіонату забрали загальноосвітня школа №19 та Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука. Друге місце посіли команди ЗОШ №23 та ліцею №27. А абсолютними чемпіонами у цій боротьбі стали гравці загальноосвітньої школи №16 та НВК №9. Переможці кажуть, вибороти кубок було нелегко, проте грою задоволені.
Не менш емоційним виявився і Дитячий ярмарок футзалу, який тривав з 9 по 11 жовтня в Спортивно-розважальному комплексі «AdrenalinCity». Юні футзалісти змагалися за першість у 5 вікових групах. На змагання до Луцька приїхали команди з Івано-Франківська, Житомира, Рівного, Харкова, Костополя, Хмельницького тощо, загалом 51 команда.

Команди змагалися паралельно на чотирьох майданчиках у різних вікових групах, де наймолодшим лише 5, а найстаршим – 15 років. Із 51 команди на турнірі виступали і три дівочі.

Спостерігаючи за протистоянням дівчат з хлопцями, їм не можна було дорікнути у нерівній грі. Вони сміливо вели боротьбу за м’яч та атакували ворота суперників.



Свій перший матч виграли ще зовсім юні 7-річні хлопці з рівненського «Олімпу», які виступали проти трішки старших луцьких «Амазонок». Хоча за хвилину до фінального свистка дівчатка зрівняли рахунок, проте на останніх секундах пропустили м’яч у свої ворота.

У напруженій боротьбі визначились лідери турніру, які розіграли призові місця Першої та Вищої ліги в кожній віковій категорії та отримали подарунки від співорганізаторів змагань – Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus