USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку ОБСЄ стежить за передвиборчою кампанією

8 Квітня 2014 10:51
Моніторингом передвиборчої кампанії у місті займаються постійні спостерігачі від Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Про це заступник міського голови Юрій Вербич повідомив під час наради з представниками виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств та установ відповідальними за здійснення контролю за належним матеріально-технічним забезпеченням виборчих дільниць, що відбулася 8 квітня.

«Ми повинні забезпечити проведення передвиборчої кампанії на якісному рівні, згідно чинного законодавства. Вони будуть звертатися, вже цікавилися місцями розміщення передвиборчої агітації. Максимум зусиль докласти, знайти можливість підфарбувати, налаштувати і кожен день здійснювати контроль, чи є ця тумба чи дошка на місці. Принаймні, всі місця, визначені розпорядженням міського голови, повинні бути належним чином в полі нашої уваги», - звернувся до присутніх Юрій Вербич.

Він наголосив, що ці вибори позачергові, нестандартні та відбуваються в умовах агресії проти України, і від того, як їх проведуть, залежить імідж України.

Заступник міського голови повідомив, що Окружна виборча комісія повинна бути сформована до 14 квітня, дільничні виборчі комісії – до 6 травня, до 8 травня повинні відбутися перші засідання ДВК. У Луцьку визначено 72 дільниці на постійній основі, 9 спеціальних дільниць на постійній основі у медичних закладах та одна спеціальна дільниця на тимчасовій основі у слідчому ізоляторі. Перший тур виборів відбудеться 25 травня, другий тур, у разі потреби – 15 червня (напередодні другого туру буде сформовано новий склад ДВК).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus