USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Справа Гандзюк: Мангера та Левіна залишили в СІЗО

15 Червня 2021 18:45
Владислав Мангер та Олексій Левін – підозрювані у вбивстві активістки Катерини Гандзюк – залишаться у СІЗО. Їхнім адвокатам відмовили у клопотанні.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на спільноту у Фейсбуці «Хто замовив Катю Гандзюк?»

Захисники Мангера та Левіна клопотали про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою на вихід під заставу.

Адвокат підозрюваного Олексія Левіна ще у травні 2021 року подав клопотання про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.

Водночас Дніпровський райсуд Києва постановив, що Мангер і Левін залишатимуться під вартою щонайменше до 9 липня.

Нагадаємо, у липні 2018 року херсонську активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою. Через чотири місяці шпиталізації вона померла.

Замовником вбивства, за офіційними даними, нині вважається лише ексголова Херсонської облради Владислав Мангер. Хоча друзі та родичі вважають, що до злочину причетні також ексочільник Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, його заступник Євген Рищук і правоохоронці, які допомагали тікати Олексію Левіну, якого вважають організатором злочину.

Адвокатка потерпілої сторони Євгенія Закревська вважає, що суд може оголосити вирок у справі про вбивство херсонської активістки і заступниці міського голови Катерини Гандзюк до кінця 2021 року.

3 грудня стало відомо, що фігуранта справи щодо вбивства херсонської активістки та заступниці міського голови Катерини Гандзюк Ігоря Павловського відпустили з-під варти.

Печерський суд зобов’язав Міністерство юстиції провести перевірку в київському СІЗО. Обвинувачений у справі Олексій Левін поскаржився, що не отримує належну медичну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus