USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Справа Гандзюк: на Луценка написали заяву до Державного бюро розслідувань

28 Грудня 2018 07:00
На генерального прокурора Юрія Луценка написали заяву до Державного бюро розслідувань. Розпочати кримінальне провадження через розголошення відомостей досудового розслідування у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк вимагає юрист, брат нардепа Мустафи Найєма Масі Найєм.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

«Йдеться про розголошення, скоєне прокурором незалежно від того, чи брав він безпосередню участь у досудовому розслідуванні», – написав Найєм у Facebook.

«Наприклад, публічне оголошення про намір повідомити певним особам про підозру може дати чіткий сигнал таким особам про те, що їм варто здійснити певні дії для уникнення застосування до них відповідних процесуальних дій. Такий самий ефект матиме й оголошення ймовірного мотиву вбивства і повідомлення про те, що саме такий мотив тепер виводить слідство на ім’я ймовірного замовника», – пояснив він.

3 грудня Луценко заявив, що слідство встановило всіх замовників та організаторів нападу на Гандзюк.

«У цьому процесі вже оголошено про підозру помічникові одного з народних депутатів. І найближчим часом ми оголосимо ще кілька підозр, які остаточно покажуть коло осіб, причетних до замовлення, організації та виконання цього злочину», – сказав він.

Нагадуємо, 4 листопада у столичному опіковому центрі померла 33-річна Катерина Гандзюк. У неї відірвався тромб, за попередніми даними. Була радницею міського голови Херсона, виконувала обов’язки керуючої справами виконкому. На Катерину напали поблизу під’їзду власного будинку вранці 31 липня. Невідомий вилив на неї літр концентрованої сірчаної кислоти й утік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus