USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Справа про вбивство Гандзюк: підозрюваний Мангер потрапив до реанімації

8 Квітня 2019 14:51
Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера госпіталізували через проблеми з серцем. Підозрюваний у причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк не з’явиться на судовому засіданні.

Адвокат Владислава Мангера Дмитро Ільченко у коментарі 24 каналу повідомив, що той перебуває на лікуванні в Херсонському обласному кардіологічному диспансері.

Чергове засідання Шевченківського райсуду Києва було заплановане 8 квітня. На ньому мали розглядати подання Генпрокуратури про продовження на два місяці терміну відсторонення його підзахисного від посади голови Херсонської облради.

«Владислав Мангер потрапив до кардіологічного диспансеру і все ще перебуває у реанімаційному відділені», – пояснив адвокат підозрюваного.

За його словами, Мангеру стало погано ввечері 5 квітня – у день, коли на нього знову одягнули електронний браслет. Тепер Мангер не може бути присутнім у залі суду. Засідання відбудеться, однак не розглядатимуть лише питання про його відкладення.

Нагадаємо, 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Згодом генпрокурор Юрій Луценко розказав, як, за версією слідства, Мангер готував убивство Гандзюк.

Вночі 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 2,5 млн грн. Пізніше його адвокат вніс за нього заставу, і голова облради вийшов на волю.

Мангеру вдягнули електронний браслет. Він запевняв, що нікуди не тікатиме і навіть повернувся на роботу в облраду.

3 квітня суд відмовився взяти Мангера під варту, але зобов’язав його носити електронний браслет.

6 березня Шевченківський суд відсторонив Мангера від посади голови Херсонського облради до 6 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонери Показати IP 9 Квітня 2019 11:23
ганебного крадія пенсій петька порошенка за грати!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus