USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Справу депутата Луцької міськради Москвича вже передали до суду

17 Квітня 2009 17:30
Резонансну справу по обвинуваченню у хабарництві депутата Луцької міськради Дмитра Москвича розглядатиме Апеляційний суд Волинської області. Про це 17 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Голова Апеляційного суду області Петро Філюк підтвердив у коментарі «ВН», що справа Москвича надійшла до розгляду в Апеляційному суді.
Довідково:
18 березня у коментарі «ВН» прокурор міста Луцька Олексій Решетнік розповів, що слідство завершено і прокуратура всі необхідні слідчі дії провела. Депутат Луцької міськради Дмитро Москвич уже знайомиться з матеріалами кримінальної справи. Як тільки ця процедура завершиться, документи одразу передадуть до суду.
За словами пана Решетніка, справа проти Дмитра Москвича порушена за частиною 3 статті 368 – отримання хабара при обтяжуючих обставинах. Згідно з нею, пану Москвичу може «світити» позбавлення волі на строк від 8 до 12 років із позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк від 3 років та з конфіскацією майна.
Нагадаємо, 22 січня 2009-го проти депутата Луцької міськради Дмитра Москвича порушили кримінальну справу і взяли під варту, арештувавши на місці начебто отримання хабара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Квітня 2009 18:16
та нормальний штріх,не самий паганий це точно, здали просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus