USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Спроба виправдати невдалий переворот придуманими загрозами, – Портнов про закінчення воєнного стану

26 Грудня 2018 15:19
Президент Петро Порошенко заявив про завершення дії воєнного стану в 10 областях України.

Про це він сказав на засіданні РНБО 26 грудня, пише Українська правда.

«О 14 годині припиняється воєнний стан. Це моє принципове рішення. Воно грунтується на аналізі всіх складових поточної безпекової ситуації в країні», – сказав глава держави.

Політик Андрій Портнов прокоментував засідання РНБО та виступ президента.

«ЗМІ пишуть, що сьогодні РНБО вирішить долю воєнного стану, ніби даючи Порошенку пас, що сьогодні він великодушно і з «панського плеча» подарує всім свободу.

Думаю, сьогоднішнє засідання РНБО – це спроба інформаційно виправдати невдалий переворот переліком самим же придуманих воєнних загроз, які Порошенку вдалося за цей час нібито відбити. Тобто нас чекає один із заключних циркових виступів невмілих функціонерів у військових вбраннях.

Сьогоднішнє РНБО нічого не вирішить, тому що військовий стан сьогодні автоматично закінчується і не може бути продовжено без рішення парламенту і ще однієї великої провокації Порошенка проти власної армії», – пише Портнов.

Тим часом на засіданні Порошенко констатував, що «ситуація навколо країни не дуже змінилася».

«ОБСЄ підтвердила дані нашої розвідки, що в районі Луганська знайдено підтягнуті системи реактивного вогню «Град», збільшена кількість артилерії, не відведені танки. Не зменшилася і військова присутність РФ в Азовському морі», – каже президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оце Показати IP 26 Грудня 2018 15:29
І що, всі дуже відчули воєнний стан? Хто відчув? А от цитувати ворога під час війни - це більше ніж злочин.
Так отож до Оце Показати IP 26 Грудня 2018 15:41
Цей портнов, глибоко проституйована шкура, і цим все пояснюється.
555777 до Оце Показати IP 26 Грудня 2018 17:23
Що ви могли відчути коли ви народилися в клітці - в ній і здо... Як може істота якій в принципі не дано зрозуміти що таке справжня СВОБОДА розмірковувати про це????? Ви запитайте в людей з відовідних регіонів які у них думки... або хочаб вкл ютюб і подивіться як відразу після введення змінилась поведінка працівників правоохоронних органів в сторону абсолютного БРЄДА!!!
Українець Показати IP 26 Грудня 2018 17:25
Я не за "пороха", але, не вів би військовий стан - "боягуз", вів - "себе рятує". Що б він не зробив, такі як Портнов знайдуть можливість полити брудом українців. А сайтові з проукраїнською позицією цитувати московську маріонетку Портнова не личить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus