USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

США готують новий пакет допомоги Україні, – Білий дім

31 Серпня 2022 20:20
Поки на повну потужність не запрацював лендліз, то США роблять все, щоб забезпечити наші потреби. Речник Білого дому з національної безпеки Джон Кірбі заявив, що готується черговий пакет.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Reuters.

«Найближчими днями будуть оголошення про майбутню допомогу з питань безпеки», – сказав Кірбі на брифінгу.

При цьому, нам давали пакет допомоги зовсім нещодавно. Це був подарунок до Дня Незалежності.

Нагадаємо, Україні надають зброю для боротьби з росією не тільки США. Зокрема, нещодавно надійшла чергова партія і від Польщі. Країна передала нам танки PT-91, які вже прибули до нас.

Великий внесок робить і Велика Британія. До Києва 24 серпня приїхав прем’єр країни Борис Джонсон. Він повідомив про новий пакет допомоги – понад 50 мільйонів фунтів стерлінгів.

Швеція також заявляла про бажання передати Україні військову допомогу для протидії російській агресії. Мовиться аж про 500 мільйонів крон або 46,75 мільйона доларів. Інші держави допомагають також.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus