USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

США мріє покинути рекордне число американців, – опитування

7 Січня 2019 07:00
З моменту приходу до влади президента США Дональда Трампа бажання емігрувати з країни висловили рекордну кількість місцевих жителів.

Про це говорять результати опитування американського дослідницького центру Gallup, повідомляє Страна.

«Відносно середні» для світових показники є незвичайними і дуже високими для США. Так, в 2017 і 2018 роках про бажання при можливості переїхати з США в іншу країну назавжди заявили 16% американців. Ці цифри вищі за середні аналогічних показників, зафіксованих за часів президентства попередників Трампа.

Наприклад, за часів Джорджа Буша-молодшого ідею про еміграцію підтримували 11% респондентів, при адміністрації Барака Обами – 10%.

При цьому більшість місцевих жителів з числа ймовірних емігрантів схильні підтримувати Демократичну партію і до сих пір не схвалюють роботу Трампа. До цієї групи, за інформацією соціологів, в основному відносяться жінки, молоді американці і люди з низьким доходом.

Підтримати ініціативу про еміграцію готові 20% опитаних жінок. У роки президентства Обами таку точку зору висловлювали 10% американок, Буша – 11%. Серед чоловіків подібна ідея, згідно з опитуванням, зараз має популярність на рівні 13% (за президентства Обами і Буша – по 10%).

Також рекордним, за оцінками соціологів, є число молодих американців (віком до 30 років), які хотіли б емігрувати.

У цій групі експерти зафіксували найбільший гендерний розрив: про бажання покинути Штати, зокрема, заявили 40% жінок молодше 30 і 20% чоловіків.

В цілому, серед американців, які не підтримують політику Трампа, виїхати їх США бажають 22% респондентів, серед тих, хто навпаки дії нинішнього президента схвалюють, ця ідея популярна у 7%.

В якості найбільш привабливої ​​країни для переїзду більшість місцевих жителів в 2018 році назвали Канаду – відразу 26% опитаних.

Нагадаємо, що в 2017 році після отримання безвіза серед українців в соцмережах почалася агітація на тему «пора валити». Також стало відомо і про основні причини еміграції українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антон Показати IP 7 Січня 2019 11:07
Але й ідіоти, в Україну їх на пмж на кілька місяців, то полюблять Сша і Дональда одразу...
Не американець Показати IP 7 Січня 2019 13:03
В Україну їх, в Україну!
хохо Показати IP 8 Січня 2019 07:36
емігрувати вже нема куда! хіба на сибір паднімать целену

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus