USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США озвучили суму, яку нададуть Україні безповоротно

31 Березня 2022 20:27
Міністр фінансів Сергій Марченко провів онлайн-зустріч з тимчасовою повіреною у справах США в Україні Христиною Квін, яка підтвердила намір про надання нашій державі 500 млн дол. США прямого фінансування з державного бюджету на безповоротній основі.

Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства фінансів, передає УНІАН.

«Кошти є грантовими, і це особливо важливо, враховуючи необхідність вже зараз думати про відновлення країни після нашої перемоги. Сполучені Штати вкотре демонструють, що є нашими надійними друзями та ключовими партнерами», – цитує пресслужба Мінфіну Марченко.

Раніше президент США Джо Байден у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським заявив,що США мають намір виділити Україні 500 млн доларів у вигляді прямої допомоги з бюджету.

Раніше повідомляли, що Сполучені Штати виділяють додаткові $800 мільйонів, які разом із попереднім траншем в розмірі $200 мільйонів підуть виключно на забезпечення України оборонними системами та зброєю в умовах російської агресії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 31 Березня 2022 21:26
І то все? За те, що ми їх роботу робимо, валимо москалів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus