USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США передадуть Україні оборонне обладнання на понад 60 млн доларів

17 Червня 2020 17:48
Управління оборонного співробітництва посольства США в Україні отримало обладнання на понад 60 млн доларів, включаючи протитанкові ракети Javelin, для передачі українським партнерам.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на посольство США в Україні.

«Допомога США у сфері безпеки та співпраця з Україною під час COVID-19 тривають! Вчора Управління оборонного співробітництва посольства США отримало обладнання на понад 60 мільйонів доларів для передачі українським партнерам, включаючи рації, боєприпаси та протитанкові ракети Javelin», - йдеться у повідомленні посольства на його офіційній сторінці у Facebook.

«США наполегливо стоять на боці України у підтримці її суверенітету та територіальної цілісності перед лицем російської агресії», - додається у повідомленні.

На початку жовтня Держдеп США погодив продаж Javelin Україні на суму 39 млн доларів, контракт передбачав продаж 150 ракет та відповідного устаткування.

Нагадуємо, Javelin - головна протитанкова зброя армії і морської піхоти США. Вона дозволяє солдату або морському піхотинцю стріляти і швидко рухатися, оскільки ракета самокеровано прямує до цілі. Це друга партія американської зброї, яку отримує українська армія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Як вчив Яянюх... Показати IP 17 Червня 2020 19:28
Не пишіть продали, а передали ; не кажіть в борг, а допомога ;не застаріле, а високоякісне.....
Громадянин Показати IP 17 Червня 2020 20:08
Хто оплачуватиме цей металобрухт? Населення України? Щоб вас, чиновники, каска копнула і старий кіт обісц.......в...... Як ви вже набридли.......
Я Показати IP 18 Червня 2020 17:52
сволочі.. звели лобами баранів а тепер фінансують вбивства...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus