USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США передбачили у бюджеті 250 млн дол. на оборону України

13 Березня 2019 08:44
США передбачили у проекті оборонного бюджету на 2020 рік надання Україні 250 мільйонів доларів на посилення безпеки і оборони. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію посольства України у Вашингтоні.

«У офіційно оприлюдненому проекті оборонного бюджету США на 2020 рік передбачається надання Україні 250 млн доларів на цілі посилення безпеки і оборони в рамках програми «Ініціатива безпекової допомоги Україні» (Ukraine Security Assistance Initiative, USAI)», – повідомили в українському дипломатичному представництві у Facebook.

Згідно з документом, зазначені кошти планується спрямувати «на підтримку Збройних сил та національних сил безпеки України та для заміни будь-якого озброєння та товарів оборонного призначення, які вже були надані Україні Сполученими Штатами».

«Важливо, що порівняно з бюджетним запитом на 2019 рік пропонована сума безпекової допомоги нашій державі збільшена на 50 млн доларів», – підкреслили у посольстві України.

У подальшому бюджетний запит має пройти обговорення у конгресі США, де можуть вноситися зміни і доповнення. Тож, реальні обсяги допомоги Україні будуть відомі вже після завершення всього процесу проходження документа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 13 Березня 2019 09:43
Также враження, що ми вже стали черговим штатом, тільки про це ніхто вголос не говорить....
Укроборонпром Показати IP 13 Березня 2019 16:12
Давайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus