USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

США планують виділити ще $250 млн допомоги Україні

5 Грудня 2019 12:20
Президент США Дональд Трамп планує запропонувати у проєкті бюджету на 2021 рік виділити щонайменше $250 мільйонів військової допомоги на придбання протитанкових ракет «Javelin», інформує Українська правда з посиланням на Defense News.

Про це заявив заступник міністра оборони Штатів Джон Руд. За його словами, якщо Конгрес підтримає проєкт бюджету та виділить асигнування, то Штати продовжать подальше надання летальної допомоги Україні.

Нагадаємо, на початку жовтня Державний департамент США дозволив продаж в Україну 150 протитанкових ракет «Javelin» і пов’язаного з ними обладнання на суму близько 39,2 мільйонів доларів США.

Javelin – головна протитанкова зброя армії і морської піхоти США. Вона дозволяє солдату або морському піхотинцю стріляти і швидко рухатися, оскільки ракета самокеровано прямує до цілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вввв Показати IP 5 Грудня 2019 13:50
виділити чи передати ха-ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus