USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

США пригрозили Росії відповіддю за вірус NotPetya

16 Лютого 2018 22:30
У Білому домі наполягають, що Росія повинна відповісти за поширення вірусу NotPetya.

Про те, що Росія повинна нести відповідальність “за акти кіберагрессіі” на міжнародній арені, заявив спеціальний помічник президента з питань кібербезпеки Роб Джойс під час Мюнхенської конференції з безпеки, передає 24 канал.

“Ми будемо працювати на міжнародному рівні, щоб закликати Росію до відповідальності. Росія повинна розуміти, що вона повинна поводитися відповідально на світовій арені”, – застеріг представник Білого дому.

Джойс пообіцяв оцінити заходи впливу, які адміністрація США може застосувати до Росії.

Нагадаємо, США публічно звинувачували Росію у проведенні кібер-атаки NotPetya минулого року, яка підірвала урядові та ділові комп’ютери в Україні, перш ніж поширюватися по всьому світу. Згодом до звинувачень США приєдналася Австралія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus