USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

США відправляють військових до кордону з Мексикою

25 Жовтня 2018 21:21
Президент США Дональд Трамп заявив, що залучає військових для того, щоб зупинити незаконні перетини кордонів Америки. Заява прозвучала на тлі повідомлень про рух до США через територію Мексики кількатисячної колони мігрантів із латиноамериканських країн, які тікають від економічної скрути, інформує Голос Америки.

Президент США, який зробив захист кордонів США та скорочення нелегальної міграції до країни пріоритетом своєї політики, назвав ситуацію "надзвичайною". Раніше Трамп заявив, що США скорочуватимуть фінансову допомогу країнам, які виявили нездатність зупинити масовий рух людей до кордону Мексики з Америкою.

"(Нинішнє законодавство у сфері міграції та охорони державних кордонів) має бути змінено, ось чому я звертаюсь до військових на тлі цієї надзвичайної ситуації державного рівня. Їх буде зупинено!" - заявив Трамп у Twitter.

Як повідомляє видання The Hill, очікується що міністр оборони США Джим Маттіс у найближчий час підпише указ про відправлення 800 військових на кордон між США та Мексикою. Повідомляється, що військові надаватимуть "логістичну допомогу", включно із зведенням наметів та побудовою парканів.

Минулого тижня президент США заявив, що у разі, якщо Мексика продемонструє нездатність зупинити "наступ" тисяч мігрантів на кордон США, він "звернеться до американський військових і закриє південний кордон США".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus