USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

США ввели санкції проти 8 російських компаній

26 Березня 2017 08:00
У зв'язку з порушенням законодавства США щодо нерозповсюдження в зв'язку з КНДР, Іраном і Сирією США ввели санкції щодо восьми російських компаній, повідомляє Тиждень.

"Санкції були застосовані до восьми російських підприємств у результаті регулярного перегляду специфічної активності, як цього вимагає Акт про нерозповсюдження", - ідеться в повідомленні.

Під дію санкції потрапили: 150-й Авіаційно-ремонтний завод; об`єднання "Авіаекспорт"; НВО "Базальт"; Конструкторське бюро машинобудування в Коломні; "Рособоронекспорт"; Ульяновський інститут цивільної авіації; Уральський тренувальний центр цивільної авіації; Військово-повітряна академія імені Жуковського і Гагаріна.

"Ці санкції відокремлені від більш широких економічних санкцій, які вводилися, починаючи з 2014 року, як результат окупації і спроб анексії Криму та агресії на сході України", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося раніше, Європейський союз продовжив санкції проти 150 осіб, а також 37 організацій, які загрожували суверенітету України.

У перелік входять переважно громадяни Росії, в тому числі керівництво силових відомств, а також найближче оточення президента РФ Путіна. Крім того, у списку багато відомих бойовиків Донбасу, а також керівники окупаційної влади Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ростов Показати IP 26 Березня 2017 10:03
а эти компании вообще то и не сотрудничают с США.
Каденюк Показати IP 26 Березня 2017 10:07
Що ж тепер буде браття? То ж Військово-повітряна академія імені Жуковського і Гагаріна готують космонавтів, а вони разом з американцями постійно на МКС, що тепер?
Вася до Каденюк Показати IP 26 Березня 2017 11:37
Перемога!!! Тепер з козаками на ядрах полетять, отак то браття !
Лучанка Показати IP 26 Березня 2017 10:41
Щось мені це усе нагадує санкції проти здорового глузду...Світ впевнено штовхають у прірву нової світової війни і США тут грають першу скрипку. Обрання Трампа і те, що робиться зараз у США дуже показово, - у цій країні ніколи нічого не зміниться, а тому війни, на жаль, будуть постійно. США вигідно протистояння з Росією, а ми всі заручники цієї геополітики.
Словянин Показати IP 26 Березня 2017 12:29
Треба нам всім обєднатися Україна, Росія, Білорусь і дати по голові Америці! Бо ці прокляті американці жити словянам не дадуть! Обніміться брати мої прошу вас благаю!!!
Ростов -Вася. Показати IP 26 Березня 2017 12:35
Вася, вы же украинцы еще на майдане сказали , что вы с нами - не братья.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus