USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

США ввели санкції проти Кабаєвої та колаборантів РФ

2 Серпня 2022 20:51
Управління з контролю за іноземними активами міністерства фінансів США у вівторок розширило «чорний список» підсанкційних осіб із Росії, додавши туди російську спортсменку і, ймовірно, цивільну дружину Путіна Аліну Кабаєву.

Про це повідомляє «Європейська правда».

Крім того, під санкції потрапили низка колаборантів Росії на окупованих територіях – зокрема Кіріл Стрємоусов, гауляйтер Херсонської області Владімір Сальдо і «мер» Маріуполя Константін Іващенко.

Обмеження також були накладені на фонд, інститут і технопарк «Сколково», співвласника «Фосагро» Андрєя Гурьєва, Магнітогорський металургійний комбінат, його власника Віктора Рашнікова, колишнього головного співвласника «Трубної металургійної компанії» Дмітрія Пумпянського, засновника «Єврохіму» та СУЕК Андрєя Мєльнічєнка, співвласника аеропорту «Шереметьєво» Алєксандра Пономарєнка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus