USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Швейцарські ЗМІ знають, куди зник Путін

13 Березня 2015 22:15
Швейцарські ЗМІ повідомляють, що гімнастка Аліна Кабаєва, яку вважають коханкою російського президента Володимира Путіна, народила дівчинку у Швейцарії у клініці Святої Анни, – інформують наші колеги з УП, посилаючись на швейцарське видання Blick.

Пологи буцімто відбулися у швейцарському містечку Соренго, а саме в клініці Святої Анни.

На думку швейцарських журналістів, відсутність Путіна в останні дні на публіці можна пояснити «бейбі-паузою». Мовляв, російський президент «не помер», як кепкували з цього в мережі, а їздив на пологи Кабаєвої.

Blick пише, що пологи відбулися на початку тижня, втім видання Corriere del Ticino стверджує, що дитина народилася ще кілька тижнів тому, а отже відсутність Путіна на публіці протягом останніх днів з цим не пов'язана.

Як пише Blick, для Кабаєвої у медичному закладі зняли дві кімнати – одну для пологів, іншу – для сім'ї та охоронців. На початку тижня кімнати були кілька днів зайняті, а зараз знову вільні.

Також журналісти зазначають, що останніми днями медична команда клініки працювала у підсиленому режимі.

Водночас російське видання Tatler з посиланням на швейцарські ЗМІ пише, що спортсменка лише готується до пологів.

До слова, лікарня у Соренго славиться своїм гінекологічним відділенням і повною ізоляцією від цікавих очей.

Натомість український політтехнолог Тарас Березовець раніше висловив думку, що Путін зник з політичної арени Росії, щоб використати час для перевірки свого найближчого оточення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Олег Показати IP 13 Березня 2015 22:22
Ну навіщо нам той Путін пропав так пропав. Краще давайте за нашою владою слідкувати що ж вони так покращили життя як обіцянок було повні ш-----ни . Це ж зараз гірше як було ми сподівались на краще а вийшло -як завжди
екскурсовод до Олег Показати IP 13 Березня 2015 22:37
100%. Треда дивитись, що під носом робиться, а путін і без нас проживе.
петро до екскурсовод Показати IP 15 Березня 2015 20:41
навіщо нам путін якщо в нас є свої брихуни які обіцяли нам намайдані що газ буде для населення 70 долр.при курсі 8гр. за долар.у 2014р пенсія була 150доларів а тепер 30 доларів навіщо нам така влада.до влади прийшли голодні вовкі
Ганна. до Олег Показати IP 15 Березня 2015 21:02
Пропав Путіно-Гітлер? Тож і слава Богу! У розшук або ж в Інтерпол , напевне, прийдеться звертатися.Напевне, Україна за ним буде плакати та побиватися, як Північна Корея. Нехай би цю "собаку" пошвидше знищили обо ж сам здох! Скільки ж і як довго ще буде страждати та кров лити бідолашна Україна! А скільки молодих та гарних хлопців полягло за Україну і на Майдані, і на Донбасі! І все за клятого Путіна з його клятою командою Януковича!
Анонім Показати IP 13 Березня 2015 22:42
«Информация о рождении ребенка у Владимира Путина не соответствует действительности», — заявил Песков в ответ на просьбу Forbes прокомментировать сообщения в иностранных СМИ о рождении ребенка у Путина.
1111 Показати IP 14 Березня 2015 09:22
чому ненароджувала в "прекрасній" росії, а поїхав у "загниваючий" захід - женіть їх в расею
Керол Показати IP 14 Березня 2015 09:40
Вот-вот, що ж це він так прєдав свою родіну.
Путин хуйло Показати IP 15 Березня 2015 14:53
Потому что он га*дон
Ляля Показати IP 15 Березня 2015 15:13
Хай він пропаде пропадом,яка нам різниця до нього))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus