USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

США збирають сьомий «Рамштайн» для військової допомоги Україні

11 Листопада 2022 13:28
Сполучені Штати наступного тижня проведуть сьоме засідання у так званому форматі «Рамштайн» за участю понад 50 країн світу.

Про це повідомила на брифінгу заступниця прессекретаря Пентагону Сабріна Сінг, пише УП.

«Наступного тижня секретар проведе сьоме засідання Контактної групи з питань оборони України. Ця зустріч пройде віртуально тут, у Пентагоні, й дозволить секретарю та міністрам оборони майже 50 країн обговорити зусилля щодо забезпечення України засобами захисту її суверенітету від подальшої російської агресії. І буде додаткова інформація», – зазначила речниця.

Читати ще: Новий пакет військової допомоги Україні на $400 млн: Пентагон розкрив деталі

Минула зустріч у форматі «Рамштайн» відбулася 12 жовтня. Тоді міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що українські війська за підтримки наданого Заходом озброєння змінили динаміку війни.

У президента Володимира Зеленського назвали історичним шостий «Рамштайн» у зв’язку з домовленостями про передання систем ППО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus