USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Стадіон на Вересневому передали на баланс Луцькради

31 Жовтня 2018 17:02
Оновлений стадіон у мікрорайоні Вересневому, закріплений за КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради» передали на баланс управління освіти Луцької міської ради. Площа стадіону становить 1,89 гектара.

Про це йшлося під час засідання 48-ї сесії Луцької міської ради 31 жовтня.

Окрім того, було внесено зміни до попереднього рішення міськради про передачу на баланс управління освіти Будинку вчителя, що на вулиці Шевченка, 14. Керівниця управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що під час технічних процедур було допущено помилки у квадратурі Будинку вчителя, які згодом виправили. У зв’язку з цим і потрібно було внести зміни у відповідний проект рішення.

Контроль за виконанням рішення поклали на секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта та на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Нагадаємо, подарунком для жителів віддаленого від центру міста мікрорайону Вересневе та ДЮСШ № 2 став сучасний стадіон, облаштований за кошти міського бюджету та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на території, де ще два роки тому були стихійне сміттєзвалище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus