USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Сталевий хрест»: воїн з Луцького району отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ

12 Грудня 2022 18:52
Військовослужбовець із села Рованці Луцького району Богдан Літвінчук отримав почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних сил України.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

«Дякуємо за службу Богдану і всім нашим захисникам! Пишаємося героїзмом та мужністю військовослужбовців, які боронять нашу землю!

Нагрудним знаком «Сталевий хрест» нагороджуються військовослужбовці Збройних сил України за виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності», – у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus