USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стало відомо, хто може очолити МОЗ України

18 Квітня 2016 20:30
Майбутнім міністром охорони здоров’я може стати очільник військово-медичного департаменту Міноборони Андрій Верба.

Про це Українській правді повідомило поінформоване джерело у фракції БПП.

Верба народився у Жмеринці, на Вінничині, у 1966 році. До призначення у Міноборони полковник медичної служби Верба оперував у військово-польовому шпиталі.

Зауважимо, раніше голова фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній раді Юрій Луценко заявив про наявність у фракції кандидатури на посаду міністра охорони здоров'я, однак не назвав імені цієї людини.

Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада ратифікувала новий склад Кабміну Володимира Гройсмана, без міністра охорони здоров'я.

Глава комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Олег Мусій раніше повідомляв, що з усіх кандидатів на посаду глави МОЗ наразі розглядають лише заступників міністра Віктора Шафранського і Романа Ілика, а також директора Інституту серця Бориса Тодурова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
земляки Показати IP 19 Квітня 2016 06:47
до бабки не ходи! теж з Вінниці))))
А Показати IP 19 Квітня 2016 11:56
Військовий лікар це і не лікар,і не військовий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus