USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, хто може очолити «Укрнафту», – ЗМІ

8 Листопада 2022 22:04
Компанію «Укрнафта», акції якої було примусово вилучено у колишніх власників та передано Міністерству оборони, може очолити колишній гендиректор WOG лучанин Сергій Корецький.

Про це повідомило джерело РБК-Україна.

За інформацією джерел на ринку, рішення про призначення Корецького головою правління компанії планує ухвалити найближчим часом новопризначена наглядова рада компанії.

До жовтня 2018 року Сергій Корецький був генеральним директором WOG. Потім провадив власний бізнес. Досі «Укрнафту» очолював Олег Гез.

Раніше стало відомо, що вчора, 7 листопада, національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила рішення про примусове відчуження у власність держави акцій ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта», АТ «Мотор Січ», ПрАТ «АвтоКрАЗ», ПрАТ «Запоріжтрансформатор».

Пізніше прем'єрміністр України Денис Шмигаль деталізував, що компанії передали під управління Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Дреддд Показати IP 8 Листопада 2022 23:23
а Лазорко де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus