USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, хто вчинив напад на підприємство «Флора»

23 Липня 2015 15:50
Співвласник ПП «Флора» Владислав Поляков назвав ім’я того, хто, на його думку, організував збройний напад на підприємство.

Про це стало відомо під час спільної прес-конференції за участю керівників УМВС, УСБУ та прокуратури Волинської області з приводу ситуації на приватному підприємстві «Флора» в Шацькому районі.

Нагадаємо, 19 липня 2015 року у Шацьку невідомі чоловіки в масках завітали на обійстя до одного з бізнесменів. Чоловіки не представились, однак одразу заявили, що не пустять господаря на територію його володінь, а саме – ягідну плантацію зі збору лохини, аргументувавши це тим, буцімто він бандит.

Як зауважив співвласник ПП «Флора» Владислав Поляков, завдяки роботі правоохоронців вдалось не допустити конфлікту. Разом з тим, керівництво підприємства знало, що планується напад на нього особисто.
Людей в масках, які не допускали на територію ПП «Флора» молодиків, Поляков назвав охоронцями підприємства. Мовляв, про атаку вони знали заздалегідь, а тому вирішили приховати обличчя.

Окрім того, Владислав Поляков назвав того, хто, на його думку, став організатором і виконавцем цієї акції: «Нападниками були учасники спортивного клубу «Воїн». У соцмережах є їх сторінка і фото, де вони всі разом стоять. Всі обличчя є на тому відео, яке розповсюджене в ЗМІ. Керував ними Олександр Столяр – родич Василя Столяра, депутата Волинської обласної ради. Я відкрито говорю: ця особа – злочинець і головний організатор цього нападу».
Натомість присутній в залі Василь Столяр заявив, що безпосередньо Поляков є бандитом та людиною, яка в бізнесі не нехтує криміналом. У відповідь на це Поляков заявив що, дійсно, проти нього відкривали кримінальне провадження за підозру у викрадені та насильному утримані людей. Проте їх закрили «за відсутністю складу злочину».

«А щодо зброї, то так, не приховую – у мене є особиста, зареєстрована зброя. Це снайперська гвинтівка СВД, карабін «Сайга» та травматична зброя», - заявив Поляков насамкінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
123 Показати IP 23 Липня 2015 15:55
Столяр понабирав кредитів під нерухомість своїх працівників, а потім - пропав. А деякі люди лишились без житла. Все, за що брався Столяр - потерпіло крах, а основні статки здобув на відмиванні ПДВ. Нікчема і аферист.
Ростань Показати IP 23 Липня 2015 16:01
О. Столяр - просто виконавець, а замовник - Василь Столяр. Це його стиль роботи - нагнути, залякати, поставити на коліна. Пан: що хоче, те й робить.
лучани Показати IP 23 Липня 2015 16:13
До слова, про підприємство «Флора» у 2009 році писала газета «Волинь-нова». Директор «Флори» Василь Денисовець розповідав про те, як підприємство вирощує лохину. У тій же статті фігурувало прізвище бізнесмена Василя Столяра. Газета писала, що він «інвестував серйозні кошти у розвиток садівничо-ягідної галузі не лише на Волині»
Анонім до лучани Показати IP 23 Липня 2015 16:26
http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=959
привіт, мої любі Показати IP 23 Липня 2015 16:19
як на себе можна зареєструвати снайперку СВД? - питання до полякова і до правоохоронців які це слухають що чоловік має снайперську зброю?
поха до привіт, мої любі Показати IP 23 Липня 2015 19:00
він такий самий як і ти!!(затянутий) свд це гвинтівка тигр в мисливськом варіанті.так що це все легально!
Олександр до поха Показати IP 24 Липня 2015 10:20
до затянутого - свд - це "снайперськая винтовка драгунова", а не гвинтівка тигр в мисливськом варіанті. як кажуть москалі - "учи матчасть", (затянутий)
911 Показати IP 23 Липня 2015 16:26
Що ви хочете коли колишні правоохоронці займаються бізнесовими стосунками та справами- все по мінтовському грубо та некрасиво. Можливо йому пора на схід зїздити і потренуватися для блага держави.
Дядько Показати IP 23 Липня 2015 16:30
Бачив багато відео з місця заворушень, так там навпаки Поляков керував людьми в масках та наказував їм стреляти по безбройним, а інша група з відкритими обличчями, просто стояла або намагалась щось довести міліціонерам, тим паче їх обшуковували на наявність зброї... Постає питання, то хто скоріше за все бандит?
Тарас до Дядько Показати IP 23 Липня 2015 17:45
Хто бандит? Оба...
45 до Дядько Показати IP 26 Липня 2015 16:36
Вибачте, а не підкажете, що тут робила група зі 150 "беззбройних людей з відкритими обличчями"?
сашко Показати IP 23 Липня 2015 17:22
Волинські новини передивіться відео в ютубі з місця події і не викручуйте ситуацію в бік бандитів.поляку в тюрму.він віддавав наказ стріляти своїм головорізам.
007 Показати IP 23 Липня 2015 17:54
Просто бывший олигарх, а ныне полудепутат - полубомж, пытаетса хоть что-то отжать напоследок по старой схеме. Но по факту он набрал около двухсот спортсменов из ровно и бизлежащих к Шацку районов, пытаясь запугать охрану "флоры" количеством, но в очередной раз об**рался, опозорился и в итоге кинул пацанов на деньги (это факт) - рейдер неудачник...
шапіто Показати IP 23 Липня 2015 20:42
Ну це взагалі комедія, я такого ще не бачив!:) Два бандита з'ясовують стосунки у приміщенні МВС, а міліція, СБУ і прокуратура сидять і зеньками кліпають!:) І ви ще говорите про закон і порядок в Україні?! А силовики що сказали, чи сиділи як глядачі?:)
Льоня Показати IP 24 Липня 2015 06:48
Забрати підприємство в державну( комунальну) власність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus